پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۵ شهریور ۱۳۸۶، ۱۳:۲۲

در توصیه ای به سازمان ملل؛

گوگل بر تدوین قوانین حفظ حریم شخصی در اینترنت تاکید کرد

گوگل بر تدوین قوانین حفظ حریم شخصی در اینترنت تاکید کرد

شرکت گوگل به سازمان ملل توصیه کرد قوانینی برای حفظ حریم شخصی در اینترنت تدوین کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، شرکت گوگل به عنوان بزرگترین موتور جستجوگر جهان از سازمان ملل خواسته است تا به حفاظت از حریم شخصی کاربران به هنگام حضور در محیط جهانی اینترنت کمک کند پیش از آنکه این فناوری با بحران بی اعتمادی روبرو شود.

قرار است "پیتر فلیشر" از مقامات عالی رتبه شرکت گوگل در جریان برگزاری کنفرانسی در یونسکو در استراسبورگ اتریش از دولت های جهان درخواست کند تا درخصوص ارایه استانداردهایی بین المللی در قالب قوانین مشخص درباره حفظ حریم شخصی کاربران به توافق دست یابند.

بر اساس گزارش گاردین، وی گفت : گسترش اینترنت به معنای آن است که حجم گسترده ای از اطلاعات در جهان و عمدتا به کشورهایی مبادله می شود که از حفاظت های رسمی اطلاعاتی برخوردار نیستند.

به گفته وی، بدون وجود قوانین جدید و کاربردی، کاربران اینترنتی اعتماد خود را نسبت به اینترنت از دست داده و بدین ترتیب به گسترش آن لطمه جدی وارد می شود.

این مقام عالی رتبه گوگل یادآور شد: هم اکنون سه چهارم کشورهای جهان از رژیم های حفظ حریم شخصی کاربران برخوردار نبوده و در میان کشورهایی که قوانینی وجود دارد، بسیاری از آنها پیش از گسترش اینترنت تدوین شده اند و باید به روز شوند.

کد خبر 552922

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha