پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ تیر ۱۴۰۱، ۸:۳۶

فرمانده نیروی دریایی سپاه مطرح کرد؛

اعزام ماشین آلات سنگین راهداری و سایر تجهیزات مهندسی به سایه خوش

اعزام ماشین آلات سنگین راهداری و سایر تجهیزات مهندسی به سایه خوش

بندر لنگه - فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: برای کمک رسانی به مردم زلزله زده منطقه مهران، ماشین آلات سنگین راهداری و سایر تجهیزات مهندسی مورد نیاز از دیروز اعزام شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار علیرضا تنگسیری ظهر دوشنبه ضمن بازدید میدانی از منطقه زلزله زده «مهران» بندر لنگه گفت: نیروی دریایی سپاه در کنار سایر دستگاه‌های امدادی و خدمات رسان از همان زمان وقوع حادثه در خط مقدم امداد رسانی به زلزله زدگان هرمزگان قرار داشته و بنا بر تأکید و دستور سردار سلامی فرمانده محترم کل سپاه و ابلاغ سلام گرم و محبت آمیز ایشان بعنوان یک سرباز ولایت و فرمانده مؤمن، مردمی و مردم دوست سپاه پاسداران به شما مردم حادثه دیده، تأکید فرمودند هر گونه امداد و کمک رسانی که بشود برای کاهش مشکلات و آلام مردم نجیب این منطقه که عمومأ برادران عزیز و دوست داشتنی اهل سنت هستند انجام دهیم، اقدام شود.

دریادار تنگسیری با اشاره به فعالیت جهادی همه دستگاه‌های اجرایی استان تقدیر و تشکر از حضور به موقع وزرای کشور و بهداشت، استاندار، فرمانده منطقه پنجم نیروی دریایی سپاه و سایر مسئولین امداد رسان و گروه‌های جهادی اظهار کرد: فرمانده منطقه پنجم نیروی دریایی سپاه از زمان وقوع حادثه در روستای «سایه خوش» و روستاهای همجوار آسیب دیده حضور یافته، برنامه ریزی برای اقدامات فوری، آوار برداری انجام شد، تعدادی از مجروحان که جراحت شدیدی داشتند با بالگردهای هوادریای نیرو دریایی سپاه به موقع به بیمارستان شهید محمدی بندرعباس منتقل شدند و امداد هوایی لازم صورت گرفت.

وی عنوان کرد: مهندسی نیروی دریایی سپاه از دیروز با انتقال تجهیزات سنگین مهندسی به منطقه زلزله زده در روستای «سایه خوش» حضور یافته و موضوع بازگشایی معابر و جاده‌ها در حال اقدام هستند، چند وسیله دیگر هم امروز برای سرعت عمل به آنها اضافه می‌شوند، دو باب چادر گروهی با تجهیز آن به وسایل سرمایشی بر پا می‌شود، تعدادی یخچال و کولر گازی در اختیار خانواده‌های نیازمند قرار می‌گیرد.

وی افزود: با انتقال سازه‌های پیش ساخته مورد نیاز برای مردم مثل سرویس بهداشتی و حمام امروز و فردا آماده و احداث می‌شوند، حدود چهارصد کانکس اسکان موقت پیش ساخته برای سکونت موقت مردم در منطقه با حمایت معاونت آماد و پشتیبانی سپاه تحویل مردم می‌شود، دو اکیپ سیار بهداشت و درمان تا رفع کامل مشکلات و نیاز مردم در منطقه برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی فعال هستند.

به گفته سردار تنگسیری، همکاری هم افزا با سایر دستگاه‌های امدادی و همکاران زحمت کش در ستاد بحران استان ادامه خواهد داشت، توزیع آب معدنی و بهداشتی در صورت نیاز تا زمان اتصال انشعابات منازل به آب شبکه روستایی ادامه می‌یابد و در آوار برداری به دیگر دستگاه مجری کمک می‌کنیم تا هر چه سریع‌تر مشکلات روبنایی مرتفع و فضای روستا برای اقدامات بعدی و ساخت ابنیه مستحکم آماده شود.

فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: ما در کنار مردم هستیم، با مردم هستیم، خادم مردمیم، افتخار می‌کنیم بتوانیم مشکل این مردم نجیب و بزرگ که حالا بر اساس حادثه طبیعی ممکن است در هر جایی و برای هر کسی پیش بیاید را مرتفع کنیم، در هر نقطه‌ای که نیاز باشد با تمام وجود با همکاری همه دستگاه‌های خدمات رسان و امدادی با بکارگیری منابع، امکانات و تجهیزات حاضرخواهیم شد تا انشا الله بخشی از گرفتاری و آلام مردم عزیز کم شود.

کد خبر 5530069

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha