پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۷ شهریور ۱۳۸۶، ۱۷:۲۳

حضور روحانیون فضایی معنوی در زندان ها فراهم آورده است

مشهد - خبرگزاری مهر: مدیرکل زندان های خراسان رضوی گفت: حضور روحانیون در زندان ها فضایی روحانی و دینی را در ماه مبارک رمضان ایجاد کرده است.

خسرو قهرمانی در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد افزود: حضور روحانیون در مجموعه زندان ها سبب شده به رغم وجود کاستی های بسیار، فضایی روحانی و معنوی در محیط زندان حاکم شود.

وی توجه به واجبات دین از جمله اقامه نماز و برگزاری مراسم مذهبی و دینی در زندان ها را از اصول و برنامه های اساسی و مهم سازمان زندان ها عنوان کرد و اظهار داشت: روحانیون زندان ها نباید تنها به وظایف محوه تکیه کنند بلکه باید دیدگاه خود را در راستای فعالیت های دین شناسی و خودشناسی زندانیان سوق دهند.

قهرمانی خاطرنشان کرد: انتظار می رود مسئولان و مبلغین فرهنگی در زندانها یک مددکار به تمام معنا باشند و علی بن ابیطالب را سرلوحه اهداف و عملکرد خود قرار دهند.

کد خبر 554267

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha