پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ شهریور ۱۳۸۶، ۱۲:۲۲

/ اختصاصی مهر /

مبالغ وام ضروری صندوق رفاه دانشجویان در سال تحصیلی جدید اعلام شد

مبالغ وام ضروری صندوق رفاه دانشجویان در سال تحصیلی جدید اعلام شد

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم مبالغ وام ضروری صندوق رفاه دانشجویان در سال تحصیلی جدید را اعلام کرد.

مهرداد فولادی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود : صندوق رفاه دانشجویان در سال جاری مبلغ یک میلیون و 200 هزار ریال را به عنوان وام ضروری به حداکثر 5 درصد کل دانشجویان روزانه در نظر گرفته است. این وام برای رویدادهایی نظیر حوادث طبیعی، آتش سوزی، تصادف، فوت بستگان درجه یک، عینک طبی، پیش پرداخت مسکن، پایان نامه تحصیلی، هزنیه خرید لوازم کمک آموزشی در نظر گرفته است.

وی اظهار داشت: وام ضروری کمک هزینه وارد خاص برای بیماری های خاص و پر هزینه نیز به مبلغ 20 میلیون ریال برای هر دانشجوی حایز شرایط اختصاص می یابد.

رئیس صندق رفاه دانشجویان وزارت علوم در مورد وام ضروری برای دانشجویان قهرمان ورزشی گفت: این وام در مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته 2 برابر مبلغ 2 میلیون و 400 هزار ریال است و در سایر مقاطع تا 3 برابر 3 میلیون و 600 هزار ریال در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه وام ضروری برای دانشجویان مبتکر 10 میلیون ریال در سال جاری پیش بینی شده است، گفت: همچنین صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، برای دانشجویانی که دچار حوادث غیرمترقبه شده اند، 3 تا 5 برابر سقف وام ضروری را اختصاص می دهد.

کد خبر 554289

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha