پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۴۸

امام جمعه پاوه:

گفتمان بین مذاهب اسلامی تقویت شود

گفتمان بین مذاهب اسلامی تقویت شود

سنندج- امام جمعه پاوه گفت: حفظ وحدت و انسجام بین امت اسلامی نیازمند احترام به عقاید تمام مذاهب است و باید گفتمان بین مذاهب اسلامی تقویت شود.

به گزارش خبرنگار مهر، ماموستا قادر قادری روز چهارشنبه در اولین اجلاس منطقه‌ای وحدت اسلامی در سنندج اظهار کرد: با توجه به اوضاع دنیا و توطئه‌های دشمنان علیه انقلاب اسلامی ایران، برگزاری چنین اجلاس‌هایی می‌تواند در نزدیک کردن قلوب مسلمین مفید واقع شود.

وی افزود: حفظ وحدت و انسجام بین امت اسلامی نیازمند احترام به عقاید تمام مذاهب است و نباید حریم‌ها را بشکنیم و به مقدسات همدیگر اهانت کنیم.

امام جمعه پاوه به تقدیم بیش از ۱۰ هزار شهید اهل سنت در استان‌های غربی کشور اشاره کرد و گفت: ۱۶ استان سنی نشین در کشور داریم که برگزاری چنین جلساتی می‌تواند در رفع بسیاری از تناقضات مؤثر باشد.

ماموستا قادری افزود: میلیون‌ها مسجد و عالم دینی در کشورهای اسلامی داریم اما شاهد کشتار، تخریب و اختلاف در منطقه هستیم و دلیل آن به دلیل عدم همبستگی و احترام به عقاید یکدیگر است.

وی نبود اتحاد در جامعه اسلامی را بی توجهی به دستورات خداوند در مورد حفظ انسجام، امر به معروف و نهی از منکر و ضعف مدیریت ممالک اسلامی عنوان کرد.

ماموستا قادری اظهار کرد: اوضاع ایران نسبت به کشورهایی مثل افغانستان و عراق بسیار متفاوت بوده و باید به واسطه امنیت موجود در کشورمان، شاکر خدا باشیم.

وی خاطرنشان کرد: مشکلاتی در کشور به ویژه از لحاظ اقتصادی داریم و مردم انتظار دارند مسئولان برای رفع مشکلات آنان با جدیت تلاش کنند.

این روحانی برجسته اهل سنت کشور اظهار داشت: البته این حق مردم است که بعد از ۴۰ سال حمایت از انقلاب و تحمل سختی‌ها، از رفاه برخوردار باشند.

کد خبر 5543084

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha