پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲ مرداد ۱۴۰۱، ۷:۵۴

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی:

مطالبات مرغداران پرداخت شود/ضرورت آنالیز قیمت مرغ

مطالبات مرغداران پرداخت شود/ضرورت آنالیز قیمت مرغ

بیرجند- سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی خواستار پرداخت مطالبات مرغداران شد و گفت: همچنین باید آنالیز قیمتی توسط متولیان انجام و قیمت نهایی به مرغداران اعلام شود.

به گزارش خبرنگار مهر، جواد اشرفی شنبه شب در نشست بررسی وضعیت صنعت طیور خراسان جنوبی با اشاره به وضعیت تولید و عرضه مرغ در استان بیان کرد: با توجه به شرایط فعلی بازار باید تولیدکنندگان نسبت به افزایش بهره‌وری اقدام کنند.

وی با بیان اینکه هدف ایجاد تعادل بین قیمت مصرف کننده و تولیدکننده است، اظهار کرد: نباید اجازه داد مرغ روی دست تولیدکننده در خراسان جنوبی بماند.

اشرفی با اشاره به مشکلات صنعت طیور به ویژه مرغداری‌ها بیان کرد: بعد از اجرای طرح مردمی‌سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها صنعت دام و طیور تا حدودی تحت تأثیر قرار گرفت و برخی از فعالان این صنعت دچار مشکل شدند.

بنا به گفته سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی، در حال حاضر یکی از مشکلات شرکت پشتیبانی امور دام کمبود سردخانه برای ذخیره‌سازی مرغ است.

وی ادامه داد: مقرر شده تا ۲۴ ساعت آینده نسبت به تأمین ژنراتور برق یک سردخانه اقدام و شرکت مربوطه مرغ مازاد را خریداری و ذخیره‌سازی کند.

اشرفی با بیان اینکه مشکلات صنعت طیور استان با همکاری و هم‌افزایی دستگاه‌های متولی حل می‌شود، گفت: در حال حاضر بخش اعظمی از مرغ تولیدی استان که مازاد بر نیاز است به استان‌های مجاور از جمله سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی و سایر ارسال می‌شود.

وی اظهار کرد: با توجه به تغییر قیمت‌ها، شرکت پشتیبانی امور دام مکلف به خرید مرغ مازاد بر مصرف استان شده است.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی ادامه داد: کشتارگاه‌ها هم می‌توانند به صورت مستقیم مرغ را از مرغداری‌ها خریداری و گوشت یا مرغ زنده را در اختیار استان‌های دیگر قرار دهند.

اشرفی با اشاره به تأخیر در پرداخت بدهی مرغداری‌های استان، بیان کرد: شرکت پشتیبانی امور دام استان در راستای پرداخت مطالبات مرغداران پیگیری‌های لازم را انجام دهد.

وی گفت: همچنین در حداقل زمان ممکن باید آنالیز قیمتی توسط سازمان جهاد کشاورزی، شرکت پشتیبانی امور دام و اتحادیه مربوطه انجام و قیمت نهایی به مرغداران اعلام شود.

کد خبر 5545458

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha