امام مسجد حضرت علی علیه السلام شهر آبپخش در گفتوگو با خبرنگار مهر با اشاره به نزدیک شدن به ایام محرم و ضمن عرض تسلیت این ایام بهتمامی شیعیان جهان، اظهار داشت: برای زنده نگاهداشتن دین اسلام، قیام عاشورا برپا شد و ادامه نهضت امام حسین (ع) و یارانش از اصلیترین وظایف مسلمانان به شمار میرود.
حجت الاسلام حسین رنجبر اظهار داشت: در یک اقدام نمادین در ادامه همان بحث شورای محلات خواهران، برای فعال سازی در واقع همه محلههای شهر آبپخش برای مسائل خود که در مناسبتها و چه در شهادت و ولادت اهل بیت عصمت و طهارت و چه در موضوعات مختلف محله الحمدلله امروز هم، بانوان مسجد محله مسجد القصی شهر آبپخش با اقدام به اینکه محله خودشان را سیاه پوش بکنند و هوای شهر خودشان را عطر آگین بکند به نور و یاد اهل بیت این اقدام جهادی را انجام دادند.
امام مسجد حضرت علی علیه السلام ضمن اشاره به روایتی به اهمیت توجه به ماه محرم و قیام عاشورا پرداخت و گفت: طبق گفته یکی از علمای شیعه در روایتی علت برگزاری مراسم پرشور و مختلف در محرم و صفر بویژه در روز عاشورا و اربعین و دگرگون شدن حال و هوای شیعیان این است که ما درگذشته یکبار در مورد غدیر خم، قصور و کوتاهی کردیم و آن روز را آنگونه که در شأنش بود، به بزرگی و عظمت یاد نکردیم و به همین دلیل روز غدیر خم در تاریخ در حال گمشدن بود که عاشورایی بر پا شد.
رنجبر ادامه داد: بر همین اساس برگزاری مراسم و نمایش عظمت عاشورا وظیفهای است که هرسال باید آن را به نحو احسن انجام دهیم تا علاوه بر جبران بخش کمی از این کوتاهی بزرگ، از تکرار آن و میدان دادن به دشمنان اسلام جلوگیری کنیم.
وی گفت: در این فرصت باقیمانده تا آغاز ماه محرم، نسبت به آمادهسازی شهر برای تعظیم شعائر الله و بزرگداشت قیام حسینی، اقدامات مناسب و در شأن این ایام را انجام شد و شهر حال و هوای محرم گرفت.
نظر شما