پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۶ مرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۱۹

نماینده ولی فقیه در گلستان:

تبیین واقعه عاشورا با زبان روز انجام شود

تبیین واقعه عاشورا با زبان روز انجام شود

گرگان- نماینده ولی فقیه در گلستان گفت: عاشورا یک واقعیت همیشه زنده است و تبیین این واقعیت باید با زبان روز انجام شود.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید کاظم نور مفیدی ظهر پنجشنبه در گردهمایی مبلغان گلستان اظهار کرد: امام حسین (ع) سفینه نجات است و همیشه باید یاد عاشور را زنده نگه داریم.

نماینده ولی فقیه در گلستان با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب گفت: عاشورا یک واقعیت همیشه زنده است و تبیین این واقعیت باید با زبان روز انجام شود.

خطیب نماز جمعه ادامه داد: اگر می‌خواهید شخصی را به راه راست هدایت کنید باید بر اساس حکمت باشد و تبلیغ باید مبنای محکم علمی و عقلی و بر اساس مستندات اسلامی باشد.

نور مفیدی تاکید کرد: روایات باید در قالب منطقی و فکر شده به جامعه عرضه شود تا بهانه به دست بدخواهان دین داده نشود.

وی اظهار کرد: همه مبلغان باید تلاش کنند گفتمان آنها هم بر اساس حکمت و برهان و هم با زبان موعظه بیان شود.

نورمفیدی ادامه داد: پیامبر به مردم می‌فرماید من پیام الهی بر شما عرضه می‌کنم و در انتخاب راه خیر و شر آزاد هستید، ولی رفتن به راه غیر الهی باعث خسران و ضرر شما می‌شود و این‌یک نمونه از بیان موعظه در کلام انبیا است.

وی افزود: ما نباید در برابر حرف‌های مخالف عصبانی شده و از کوره در برویم بلکه باید با مخالفان بر خورد نیکو داشته باشیم تا بتوانیم انسان‌ها را به راه درست هدایت کنیم.

نماینده ولی فقیه در گلستان بیان کرد: وقتی امام سجاد (ع) به شام رفت شخصی جلو آمد و خطاب به امام گفت خدا را شکر که شما را خوار کرد ولی امام در جواب یک سوره از قرآن را برای او خواند.وی گفت ما مصداق این آیه هستیم و با بیان درست کاری کرد که دشمن شرمنده و اشک او جاری شود. مبلغان باید با الگوبرداری از امامشان و بیان خود دنیا را متوجه پیام عاشورا کنند.

نورمفیدی تصریح کرد: دشمنان اسلام می‌خواهند به دنیا نشان دهند که دین و پیشرفت و توسعه باهم منافات دارد و این در حالی است که ما چهره‌ای علمی و ورزشی بزرگ در بین بانوانمحجبه و دیندار داریم و باید این موضوع را به دنیا نشان دهیم.

نماینده ولی فقیه تاکید کرد: باید مصوبات ریاست جمهوری خصوصاً جزیره آشوراده و میانکاله به شدت و قوت پیگیری شود زیرا کوتاهی در حل این مشکلات آسیب جدی به محیط زیست استان وارد می‌کند.

وی گفت: مبلغان شیعه و سنی مسائل و مشکلات استان را در سخنرانی‌های خود مطرح کنند تا جامعه با مشکلات آشنا شده و همراهی و مشارکت بیشتری داشته باشند.

کد خبر 5549673

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha