پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۴۴

رئیس بسیج رسانه مطرح کرد؛

نقش خبرگزاری مهر در رشد قدرت معنوی جامعه/ طرح سفیران حاج قاسم

نقش خبرگزاری مهر در رشد قدرت معنوی جامعه/ طرح سفیران حاج قاسم

ساری- رئیس بسیج رسانه کشور گفت: خبرگزاری مهر در ارتقای قدرت معنوی جامعه و توجه برای رفع آسیب های اجتماعی نقش موثری دارد.

عباس محمدیان در بازدید از دفتر خبرگزاری مهر و نشست با خبرنگاران این رسانه در مازندران با اشاره به تقارن روز خبرنگار با محرم و عاشورای حسینی، حفظ سرمایه‌های اجتماعی نظام و قدرت معنوی جامعه را امری ضروری دانست و افزود: رسانه‌ها باید در بنای قدرت معنوی، حفظ و ترویج آن جهاد گونه همت کنند.

وی با اظهار اینکه دچار عقب ماندگی‌هایی هستیم که باید با تلاش، اطلاع رسانی به روز و اخبار درست و صحیح در تثبیت و رشد قدرت معنوی جامعه همت کنیم، جایگاه خبرگزاری مهر و سیاست‌های این رسانه و تعامل آن را با مجموعه بسیج رسانه مطلوب دانست و افزود: انتظار از خبرگزاری مهر نسبت به دیگر رسانه‌ها متفاوت است و این رسانه باید در ارتقای قدرت معنوی جامعه و توجه به آسیب‌های اجتماعی، توجه به حاشیه رفتن فرهنگ اصیل همت کند تا شرایط موجود را سامان بخشد.

وی ادامه داد: اگر در حرکت جبهه رسانه و فلسفه وجودی جهاد تبیین بنگریم باید گفت که خبرگزاری مهر در این زمینه سرآمد باشد و قدرت معنوی جامعه را ارتقا دهد.

محمدیان با تقدیر از تعامل خبرگزاری مهر مازندران با مجموعه بسیج در استان یادآور شد: باید دورترین نقطه را به عنوان سرزمین جامعه هدف دنبال کنیم و خبرگزاری می‌تواند در هر روستا دارای پایگاه باشد.

نقش خبرگزاری مهر در رشد قدرت معنوی جامعه/ طرح سفیران حاج قاسم

رئیس بسیج رسانه کشور یادآور شد: در فلسفه امید و امیدآفرینی نیاز به حرکت‌های روبه جلو داریم و باید با معرفی گمنام‌ها در مناطق مختلف کشور، امید را زنده کنیم و دستاوردهای انقلاب اسلامی را مورد توجه و پردازش قرار دهیم.

محمدیان با اشاره به اینکه در زمینه کادرسازی ضعف داریم، گفت: در زمینه خبرنگار تراز انقلاب دچار عقب افتادگی هستیم و با تعامل بسیج رسانه و خبرگزاری مهر می‌توان این خلاء را برطرف کرد و خبرنگاران به صورت کارآموز در خبرگزاری مهر مشغول فعالیت شوند و نهضت آموزش را به جد پیگیر هستیم.

وی با اظهار اینکه بسیج رسانه مرکز عشق و دلدادگی است و خبرنگاران بسیجی در آن صاحبخانه هستند، افزود: باید کمک کرد تا پرچم جبهه رسانه و سازمان بسیج رسانه قوام و قوت بیشتری گیرد زیرا سعی کردیم جذب حداکثری داشته باشیم.

رئیس بسیج رسانه با اظهار اینکه برخی‌ها بسیج رسانه را رقیب می‌دانند، گفت: بسیج رسانه رقیب هیچ نهادی نیست و یک نهاد مردمی و حامی مردم است و با گفتمان ایثار، شهادت و جهادی سعی در خدمت به مردم دارد.

محمدیان تصریح کرد: بسیج رسانه با افق باز حرکت پیش برندگی را ادامه می‌دهد و بسیج رسانه مازندران از مراکز مهم همگرایی و هم افزایی جبهه رسانه است.

وی با اشاره به عملکرد مطلوب بسیج رسانه مازندران به طرح‌های جدید رسانه اشاره کرد و گفت: طرح سفیران حاج قاسم در کشور کلید می‌خورد و این طرح در پنج استان از جمله مازندران شروع می‌شود و در قالب این طرح، خبرنگاران بسیجی به دورترین نقاط اعزام و مشکلات را احصاء می‌کنند ومسئولان را برای مطالبه گری و حل مشکلات مردم پای کار می‌آورند.

محمدیان افزود: تصویرکشیدن نقاط مثبت و فراموش شده نقاط محروم از جمله اهداف طرح سفیران حاج قاسم است و خبرگزاری مهر بستر خوبی برای اجرای این طرح دارد تا سرمایه اجتماعی و از دست رفته را با امیدبخشی و بیان حقیقت احیا کنیم.

کد خبر 5550536

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha