پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۱۰

سرپرست مدیریت بحران استانداری مازندران:

۸ تبعه خارجی در سیلاب چالوس مفقود شدند/ بازگشایی محور هراز

۸ تبعه خارجی در سیلاب چالوس مفقود شدند/ بازگشایی محور هراز

ساری- سرپرست مدیریت بحران استانداری مازندران با اشاره به اینکه ۲۴ روستای شهرستان چالوس تحت تاثیر سیلاب قرار گرفتند، گفت: حجم خسارت ها در ۱۱ روستا بالا است و هشت تبعه خارجی مفقود شدند.

حسینعلی محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به وقوع سیلاب و درگیری ۲۴ روستای مرزن آباد از این حادثه که شب قبل رخ داد، افزود: در این حادثه سه تبعه خارجی جان باختند و هشت نفر همچنان مفقود هستند که تلاش برای پیدا کردن آنها ادامه دارد.

وی با اشاره به شرایط مه آلودبودن منطقه اظهار داشت: هشت تا ۱۰ کیلومتر از محور روستایی دلیر - ناتل تخریب شد و به یک واحد پرورش ماهی و چند واحد مسکونی نیز آسیب‌های جدی وارد شده است.

وی با اظهار اینکه سیلاب راه و زیرساخت‌های آب و برق منطقه را دچار آسیب کرده است، افزود: ۲۴ روستای منطقه تحت تأثیر سیلاب قرار گرفتند که حجم خسارت‌ها در ۱۱ روستا جدی است.

محمدی ادامه داد: همچنین در بخش بلده نیز سیلاب در سه روستا خسارت‌هایی به بارآورد که برآورد آن در دست بررسی است.

سرپرست مدیریت بحران استانداری مازندران با اشاره به بازگشایی محور هراز گفت: تلاش برای بازگشایی محور هراز ادامه دارد.

کد خبر 5550566

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha