پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۸ شهریور ۱۳۸۶، ۱۶:۲۸

پایان عملیات بهسازی 323 مدرسه در سال جاری

پایان عملیات بهسازی 323 مدرسه در سال جاری

رئیس سازمان بسیج سازندگی منطقه تهران بزرگ، ضمن اعلام آمادگی این سازمان در ارائه تجارب خود به ارگانها و سازمانها، بر همکاری گسترده با وزارتخانه ها و سازمانهای دولتی، در اجرای پروژه ها در کمترین زمان تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر؛ سردارمددی فرد رئیس سازمان بسیج سازندگی منطقه مقاومت تهران بزرگ ضمن تشریح فعالیت های این سازمان گفت: طرح بسیج سازندگی در سال 1379 به فرمان مقام معظم رهبری (مد ظله) بر محور غنی سازی اوقات فراغت جوانان و بسیجیان و کمک به دولت در جهت توسعه و آبادانی و محرومیت زدایی و تسریع در انجام پروژه های ملی  تشکیل گردید. 

رئیس سازمان بسیج سازندگی منطقه مقاومت تهران، افزود: انجام طرح ملی واکسیناسیون ، اعزام پزشکان به مناطق نیازمند و ویزیت رایگان ، حفاظت از منابع طبیعی، عملیات آبخیز داری ، امور دامپزشکی ، شناسایی محرومین و امداد رسانی به نیازمندان ، حفاظت از عرصه های زیست محیطی و تلاش جهت پاکسازی آلاینده های زیست میحطی، تعمیر و زیبا سازی مدارس ، اجرای طرح جنگلکاری و کمر بند سبز اطراف شهر تهران در 2 مرحله با حجم حدود 5500 هکتار و غرس 000/250/1 اصله نهال از جمله اقدامات و زمینه های فعالیت طرح بسیج سازندگی است.

مددی فرد تصریح کرد: از سال 85 طرح اردوهای هجرت 3 با هدف محرومیت زدایی و کمک به منطق روستایی و نیازمند در سراسر کشوربه مرحله اجرا در آمده که در اجرای دو ساله این طرح دستاوردهای گرانبهایی مانند پر کردن اوقات فراغت جوانان ، محرومیت زدایی از بسیاری از مناطق محروم روستایی ، آشنایی با فرهنگ کار، ایجاد حس مسئولیت پذیری ، کمک به اجرای پروژه های عمرانی و هدایت امکانات بسیج به مناطق محروم حاصل گردیده است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی منطقه مقاومت تهران، با اشاره به فعالیتهای بسیج سازندگی در بخش کشاورزی گفت: در بخش کشاورزی و منابع طبیعی پروژه های مانند برداشت محصول کشاورزان نیازمند، مبارزه با آفات، گابیون بندی ، لایروبی انهار و قنوات و دیوار چینی  انجام شده است.

وی به آمار فعالیت 28225 نفر روز در سال 1386 این سازمان در بخش کشاورزی اشاره کرد و افزود: این فعالیت ها در قالب اعزام گروههای 40 نفره خواهران و برادران بسیجی به شهرستان گرمسار و روستاهای تابعه ، روستای دونای مازندران ، فیروز کوه ، لرستان ، خراسان جنوبی شهرستان قائنات و برخی نقاط محروم دیگر انجام شده است.

مددی فرد گفت: در بخش بهسازی و زیبا سازی مدارس عمدتا در قالب اردوهای هجرت 3 و در تابستان با مشارکت گسترده دانش آموزان بسیجی انجام گردید که طی آن مدارس بسیاری نوسازی و بهسازی شد. این طرح با استقبال گسترده سازمان تجهیز و نوسازی مدارس شهر تهران نیز مواجه شده است.

وی از پایان عملیات بهسازی 323 مدرسه در سال جاری خبر داد و تصریح کرد: در بخش علمی آموزشی و خدمات مشاوره ای از بسیجیان متخصص در قالب گروههای آموزشی در زمینه هایی آموزش کشاورزان و روستائیان و برگزاری کلاسهای تقویتی ویژه دانش آموزان بی بضاعت بهره گرفته شد که در این عرصه نیز 36000 نفر روز فعالیت داشته اند.

مددی فرد افزود: در بخش آموزش فنی حرفه ای و مهارتی عملکرد این عرصه 11055 نفر روز بوده است که در قالب اعزام گروههای آموزشی سیار و ثابت به مناطق روستایی و حاشیه شهرها انجام شده است و آموزشهای فنی حرفه ای و مهارتی جهت  ایجاد اشتغال و کمک به حل مشکل بیکاری جوانان در رشته های کشاورزی و صنایع ارائه گردیده است و در بخش بهداشت و درمان اعزام اکیپ های پزشکی به مناطق محروم و ویزیت رایگان و توزیع داروی رایگان انجام شد.

وی با بیان اینکه این فعالیت ها در استانهای سمنان ، لرستان ، مازندران و خراسان جنوبی انجام شده است، خاطر نشان کرد: بسیجیان با شناسایی و سرکشی به مستضعفان و محرومان، درتهیه مایحتاج زندگی و نیازهای مسکونی ، آنها را یاری می دهند.

رئیس بسیج سازندگی نیروی مقاومت بسیج تهران بزرگ در پایان از ساخت و ساز و مرمت خانه های افراد محروم اسلامشهر با همکاری کمیته امداد امام (ره) اسلامشهر و نیروهای بسیجی خبر داد.

کد خبر 555076

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha