به گزارش خبرنگار مهر، مهدی خضری صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در پی بارشهای اخیر و جاری شدن سیل و وقوع سیلاب و همچنین رانش زمین در برخی محورهای مواصلاتی استان تهران مثل فیروزکوه، شمیرانات، دماوند، پاکدشت، پردیس به ویژه در بخش راههای روستایی خسارات قابل ملاحظهای به راهها وارد و بعضاً دچار اختلال گردید که با تلاش شبانه روزی راهداران نسبت به رفع موانع در این جادهها اقدام شده و در حال حاضر تردد در این جادهها برقرار است.
خضری افزود: عبور سیل و همچنین بروز رانش در ۶ شهرستان و راههای روستایی استان تهران باعث رسوب گذاری در محورهای مواصلاتی شد.
وی در ادامه گفت: از آنجا که طی هشدار هواشناسی ۱۲۰ دستگاه ماشین آلات و ۴۰۰ نفر نیروی راهداری این استان در آماده باش کامل بودند و گشتزنی در راهها به طور مداوم برقرار بود، با مسدود شدن راهها نیروها هرچه سریعتر به محل حادثه اعزام شده و عملیات ریزشبرداری و پاکسازی گل و لای از راهها آغاز شد.
سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان تهران بیان داشت: سامانه بارشی همرفتی سیل آسا ابتدا از شمال و شمال غربی استان تهران شروع و تا امروز ادامه داشت و حجم زیادی از گل و لای ناشی از سیل و رانش زمین در محور کن – سولقان امام زاده داوود و راههای مواصلاتی امام رضا – شریف آباد، محور وسکاره – آردینه، افجه، امامه، زرد ستان، محور قدیم تهران – بومهن، محور هراز شهرستان پردیس و همچنین محور روستایی فرح آباد- خمده، زرین دشت، انزها، مزداران، آتشان، دهگردان بر جا گذاشت که با همت همه جانبه عوامل راهداری به صورت شبانه روزی نسبت به پاکسازی و بازگشایی مسیر اقدام گردید. و مسیر به طور متناوب جهت عبور نیروهای امدادی عازم در محلهای حادثه دیده به صورت روان برقرار بود.
خضری با اشاره به اینکه در این سیلاب خسارات زیادی به راههای روستایی و فرعی استان تهران وارد شده است گفت: با تلاش مستمر نیروها و ماشین آلات راهداری در اداره کل راهداری و حملونقل جادهای استان تهران در کمترین زمان ممکن عملیات ریزش برداری، بازگشایی راه روستایی به انجام رسیده و در حال حاضر تمامی راههای اصلی، فرعی و روستایی و همچنین ۱۰ هزار متر مکعب ریزش برداری انجام شده است.
وی عنوان داشت: تا کنون طی جاری شدن سیلاب و رانش زمین در این شش شهرستان در مجموع حدوداً ۱۳۲ کیلومتر از رویه راههای اصلی و روستایی در سطح استان دچار آسیب و خسارت شده است که این میزان خسارت تاکنون ۳ هزار و ۵۴۲ میلیارد ریال برآورد شده است، که در این راستا، به ۵۱ دستگاه ابنیه فنی، ۵ عدد آبراه، تخریب دور برگردان خساراتی وارد شده است که همچنان کارشناسان مربوطه در حال آسیب شناسی جهت برقراری جادهای ایمن برای تردد کاربران جادهای هستند.
وی با اشاره به اینکه متأسفانه در طول چهار روز گذشته خساراتی به زیرساختهای جادهای این استان وارد شده است، اظهار کرد: کاربران جادهای قبل از عزیمت به این استان برای اطلاع از آخرین وضعیت راهها، انسدادها، محدودیتهای احتمالی تردد و شرایط جوی با تلفن گویای ۱۴۱ تماس بگیرند.
نظر شما