سعید کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: واحدهای صنایع تبدیلی شامل واحدهای فرآوری، بستهبندی و ذخیره سازی است و اولین فرایندی که بر روی محصولات کشاورزی پس از برداشت انجام میشود صنایع تبدیلی گفته میشود.
وی با اشاره به تعداد واحدهای صنایع تبدیلی در استان کرمانشاه، افزود: در استان ۴۱۲ واحد صنایع تبدیلی با ظرفیت ۵.۵ میلیون تن وجود دارد که از این تعداد ۲۶۸ واحد با ۲.۶ میلیون تن زیر نظر جهاد کشاورزی و مابقی واحدهایی هستند که از سنوات پیش زیر نظر سازمان صنعت، معدن و تجارت مشغول فعالیت هستند.
مدیر صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، تصریح کرد: با توجه به تصمیمگیریهای انجام شده مقرر شده که به مرور زمان و با طی کردن مراحل لازم مدیریت تمامی واحدهای صنایع تبدیلی استان کرمانشاه به جهاد کشاورزی واگذار و منتقل شود.
کریمی با اشاره به تولیدات عمده استان کرمانشاه در حوزه صنایع تبدیلی، بیان کرد: عمدهترین محصول تولیدی استان کرمانشاه علاوه بر سیب زمینی و ذرت تولید گوجه فرنگی از ۳۵۰ هزار تن تا حدود ۵۵۰ هزار تن است اما در حوزه صنایع تبدیلی عمدتاً شامل تولید رب گوجهفرنگی، فرآوردههای لبنی، روغن کشی، روغن حیوانی، عسل، روغن زیتون و بسته بندی حبوبات میشود.
نظر شما