پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۶ مرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۰۹

در روزهای عاشورا و تاسوعا؛

واکسیناسیون کرونا و اهدای خون در گناوه انجام می‌شود

واکسیناسیون کرونا و اهدای خون در گناوه انجام می‌شود

گناوه - رئیس شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: تزریق واکسن کرونا در روزهای تاسوعا و عاشورا، در این شهرستان انجام می‌شود.

عصمت حیدری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: مرکز واکسیناسیون کرونا سیدالشهداء در شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه واقع در چهارراه بهداری آماده پذیرش مراجعه کنندگان جهت تزریق واکسن کرونا است.

رئیس شبکه بهداشت و درمان گناوه افزود: انجام واکسیناسیون در نوبت صبح از ساعت ۸ تا ۱۲ و ۳۰ دقیقه و عصر ۱۷ تا ۲۰ در روزهای ۱۶ و ۱۷ مرداد همزمان با تاسوعا و عاشورای حسینی در این مرکز انجام می‌شود.

وی گفت: همچنین پایگاه انتقال خون شهرستان گناوه اعلام کرد که همزمان با تاسوعا و عاشورای حسینی این پایگاه فعال است و شنبه و یکشنبه شب ،۱۵ و۱۶ مرداد از ساعت ۲۰ تا ۲۴ پذیرای اهداکنندگان خون خواهد بود.

کد خبر 5557859

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha