پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۰۹

رئیس اورژانس استان زنجان خبرداد؛

خدمات رسانی ۶۴ پایگاه فوریت های پزشکی به صورت شبانه روزی در محرم

خدمات رسانی ۶۴ پایگاه فوریت های پزشکی به صورت شبانه روزی در محرم

زنجان-رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث استان زنجان گفت: ۶۴ پایگاه فوریت های پزشکی به صورت شبانه روزی در محرم امسال خدمت رسانی می کنند.

داریوش تقیلو در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه ۶۴ پایگاه فوریت های پزشکی با ۴۷۰ پرسنل اورژانس این استان بصورت شبانه روزی در محرم امسال خدمت رسانی می کنند، گفت: همچنین اورژانس هوایی استان آماده ارائه خدمات بوده و اتوبوس آمبولانس این مرکز با قابلیت امدادرسانی به حوادث مصدومان متعدد احتمالی در آماده باش است.

وی با بیان اینکه تدارک ویژه برای مراسم های عزاداری در حسینیه اعظم دیده شوده بود، افزود: ۸ دستگاه آمبولانس، سه تیم پیاده، سه دستگاه موتورلانس و اتوبوس آمبولانس در مسیر دسته عزاداری مستقر شده بود.

تقی لو با اشاره به اینکه پایگاه ها و کارکنان اورژانس برای ارائه خدمات به عزاداران و زائران حسینیه اعظم زنجان خدمات ارائه دادند، افزود: دسته های عزاداری حسینیه و زینبیه اعظم زنجان نمود بیشتری می یابد.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث استان زنجان گفت: با توجه به ترافیک و حضور گسترده عزاداران و محدودیت های تردد آمبولانس برای اولین بار سه دستگاه موتورلانس اختصاصی اورژانس در دسته های حسینیه و زینبیه بکارگیری می‌شود.

کد خبر 5558372

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha