خسرو دانشجو در گفت و گو با خبرنگار اجتماعي مهر افزود : درحال حاضر جريمه هاي مربوط به تخلفات تبليغي به قدري اندك است كه افراد و شركتهاي متخلف حتي در صورت پيگيري و شكايت شهروندان به راحتي مبالغ جريمه را پرداخت مي كنند و به هيچ وجه مانعي در برابر تخلف خود نمي بينند .
وي ادامه داد: بيشترين تخلفات تبليغي به برچسبهايي مربوط مي شود كه از سوي شركتها و موسسه هاي تجاري، خدماتي و آموزشي بر در و ديوار خانه ها و ساختمانها بدون هر گونه نظارت و ضابطه مشخص چسبانده مي شود و چون بر اساس قانون ميزان جرايم تعيين شده براي اين نوع تخلفها اندك است ، هيچ راه حل مناسبي براي جلوگيري از اين تخلف كه موجب زشتي و آلودگي بصري نماي شهر مي شود وجود ندارد .
وي گفت : ميزان جرايم اين نوع تخلف در مواردي حدود 500 تومان است كه در صورت شكايت شاكي خصوصي و پس از پيگيري هاي مداوم و رفت و آمد در دادگاه به راحتي از سوي شركت يا فرد متخلف پرداخت مي شود به همين علت اين موضوع به طور كلي از سوي شهروندان پيگيري نمي شود و مردم راه حلي براي اين مشكل عمده و هميشگي ندارند .
عضو هئيت مديره سازمان زيبا سازي شهر تهران افزود: درحال حاضر تحقيق وبررسي هاي جامعي ازسوي سازمان زيباسازي شهر تهران براي ساماندهي وضع تبليغات شهري از جنبه هاي مختلف انجام شده است اما تصويب قوانين مورد نياز براي اين كار بايد از سوي مجلس شواري اسلامي انجام شود و شوراي شهر تهران نمي تواند در اين زمينه تصميم گيري كند .
دانشجو اضافه كرد: موضوع ديگري كه در زمينه تبليغات شهري مطرح است محتواي تابلوهاي تبليغاتي و آگهي هاي موجود در سطح شهر است كه متاسفانه به علت تعدد مراكز تصميم گيري، از قانون و ضابطه مشخصي پيروي نمي كنند و لازم است براي ساماندهي آن و اعمال يك نظارت دائمي با دعوت از مسئولان سازمانهاي مختلف مربوط براي ايجاد هماهنگي و بالا بردن كيفيت تبليغات اقدام كرد .
وي گفت : در حال حاضر اولويت اول براي ساماندهي تبليغات شهري ايجاد هماهنگي ميان سازمانها و نهادهاي تصميم گيرنده است و بحث در مورد چگونگي اعمال نظارت و ضوابط لازم براي غني تر شدن محتواي آنها در مرحله بعد قرار دارد .
نظر شما