به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، محمد احمدزاده پس شکست روز گذشته تیمش برابر شیرین فراز کرمانشاه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تیم فوتبال شیرین فراز تیم خوبی است و مقابل ملوان بسیار قوی ظاهر شد.
وی افزود: اگر شیرین فراز به همین شکل که برابر ملوان بازی کرد سایر بازی های خانگی خود را انجام دهد بعید می دانم تیمی در کرمانشاه بتواند برنده از زمین خارج شود.
احمدزاده ادامه داد: باشگاه شیرین فراز اگر چه در بازیهای گذشته ضعیف ظاهر شده بود اما در این بازی خیلی با انسجام وبا انگیزه وارد میدان شد و باید با نتیجه از زمین خارج می شد.
وی درمورد علل شکست تیمش مقابل شیرین فراز اظهار داشت: تیم ما در دفاع ویارگیری موفق بود اما وقتی تیم عقب کشید حملات شیرین فراز بیشتر شد و نتیجه این حملات هم زدن دو گل به ملوان بود.
احمدزاده تصریح کرد: ما دراین دیداربه گرفتن نتیجه مساوی هم راضی بودیم، اما در اواخر بازی تا حدودی در دفاع دچار مشکل شدیم.
دیدارتیم های شیرین فرازکرمانشاه و ملوان بندرانزلی درچارچوب هفته ششم رقابت های لیگ برتر که جمعه شب در ورزشگاه آزادی کرمانشاه برگزار شد، با برتری 2 بر یک شیرین فرازبه پایان رسید.
نظر شما