پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۱ شهریور ۱۳۸۶، ۱۰:۳۴

نقص بخشنامه مسئولان را در انتصاب معاونت های پرورشی دچار مشکل کرده است

نقص بخشنامه مسئولان را در انتصاب معاونت های پرورشی دچار مشکل کرده است

خبرگزاری مهر - گروه استان ها: رئیس آموزش و پرورش ناحیه یک کرج گفت: نقص بخشنامه اجرایی مربوط به انتصاب معاونت های پرورشی و عدم پاسخگویی نرم جدید اعلام شده برای مدارس، مسئولان آموزش و پرورش را با مشکل مواجه کرده است.

گزارش خبرنگار مهر در کرج، اکبر حلیمی در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان کرج اظهار داشت: بر اساس بخشنامه اجرایی این طرح در مدارس با جمعیت 90 نفر به ازا هر چهار دانش آموز یک ساعت پرورشی اختصاص می یابد و این میزان برای مدارس با جمعیت بالاتر به ازای هر 16 دانش آموز یک ساعت آموزشی آزاد است.

وی افزود: این درحالی است که در کل چهار ناحیه کرج با جمعیت برابر 380 هزار دانش آموز تنها شش مدرسه با جمعیت 90 نفر وجود دارد و بقیه مدارس دارای جمعیتی بالاتر هستند و حد نصاب اختصاص یافته به هیچ عنوان پاسخگوی نیاز این مدارس نیست و این تفاوت در اختصاص ساعات پرورشی به دانش آموزان باعث تضییع حقوق آنها می شود.

این مسئول از نماینده مردم کرج در مجلس و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس خواست تا برای رفع این مشکل و اصلاح بخشنامه، اقدامات لازم را به عمل آورد.

در این جلسه نماینده مردم کرج در مجلس گفت: با توجه به بالا بودن آمار مدارس فرسوده در کرج نسبت به دیگر شهرستان ها و نیز عدم استفاده از سهمیه اختصاص یافته به بازسازی مدارس در شهرستان های دیگر در صورت پیشرفت کار و اجرای طرح های تعریف شده برای کرج در زمان تعیین شده طبق رایزنی های صورت گرفته با مسئولان می توانیم سهمیه این شهرستان را افزایش دهیم.

فاطمه آجرلو در خصوص مطالبات حق التدریس فرهنگیان اظهار داشت: بر اساس دستور مستقیم رئیس جمهور مبنی بر پرداخت معوقه های حق التدریسان فرهنگی این مطالبات جاری شده است اما رسیدن این معوقه ها به دست کلیه فرهنگیان زمان بر است.

در این جلسه با اشاره به تکمیل ظرفیت هنرستان های کاردانش در برخی نواحی و عدم تکمیل ظرفیت این مدارس در نواحی دیگر مقرر شد متقاضیان ثبت نام در این مدارس به نواحی مذکور معرفی شوند.

کد خبر 556315

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha