به گزارش خبرگزاری مهر، سرپرست دفتر امور بین الملل و سازمان های تخصصی سازمان میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری گفت: قرار است در این سفر تفاهم نامه ای با مدیر کل یونسکو به امضا برسد.
محمد کاظم خلدی نسب از دکتر عبدالرسول وطن دوست به عنوان نماینده ایران در یونسکو نام برد و افزود: یکی از اصولی ترین محورهای تفاهم نامه مذکور، تاسیس صندوق ایران و یونسکو برای مرمت آثار تاریخی خارج از کشور است تا از این پس مرمت آثار تاریخی واقع در کشورهای خاورمیانه و کشورهای مشترک المنافع که روزگاری حیطه قلمروی دوره هخامنشی در این مناطق بوده اند بر عهده ایران باشد.
سرپرست دفتر امور بین الملل و سازمان های تخصصی سازمان میراث فرهنگی، با اشاره به مفاد تفاهم نامه تاکید کرد: مفاد تفاهم نامه مذکور موارد بسیاری را در بر می گیرد چنانکه می توان از استاندارد سازی، همکاری های موزه، آموزش پرسنل در سه حوزه میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری ، مبادله هیئت های تحقیقاتی ،تهیه و تنظیم پروژه های تحقیقاتی و پژوهشی به عنوان این مفاد یاد کرد که بدون شک زمینه های همکاری گسترده ای را میان ایران و یونسکو فراهم خواهد آورد.
خلدی نسب همچنین با اشاره به دیدار خود با رایزن فرهنگی فیلیپین گفت: دراین دیدار به برگزاری تورهای آشنا سازی و هفته های فرهنگی و گردشگری میان دو کشور ایران و فیلیپین تاکید شد.
وی افزود: در تفاهم نامه امضاء شده میان ایران و فیلیپین در سال 2001 و پس از اجرایی شدن مفاد آن درمارس 2007 جلسه ای با رایزن فرهنگی فیلیپین برگزار شد که در این جلسه ، ایران آمادگی خود را برای اجرایی کردن مفاد تفاهمنامه اعلام کرد.
خلدی نسبت خاطرنشان کرد: در این جلسه ایران آمادگی خود را مبنی بر اعزام هیئت های رسانه ای، مدیران آژانس ها و هتل ها، رئیس انجمن آژانس داران و هتلداران دو کشور اعلام کرد. همچنین برگزاری هفته های فرهنگی و گردشگری میان ایران و فیلیپین و عضویت دو کشور در سازمان جهانی جهانگردی از دیگر موضوعات مورد بررسی این جلسه بود.
وی گفت: در این دیدار مقرر شد کشور فیلیپین از میزبانی ایران در پنجاه و دومین اجلاس کمیسیون جنوب آسیا و سمینارهای تخصصی و نشست دو کمیسیون منطقه ای سازمان جهانی جهانگردی در سال های 2008 و 2009 حمایت کند.
خلدی نسب با اشاره به پنجاه ودومین اجلاس کمیسیون جنوب آسیا تاکید کرد: 17 اجلاس مجمع عمومی سازمان جهانی از اول تا 9 آذر ماه در کلمبیا برگزار می شود که نشست پنجاهمین کمیسیون جنوب آسیا نیز همزمان با این اجلاس در کلمبیا برگزار خواهد شد.
همچنین رئیس سازمان میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری نیز در راس هیئتی متشکل از مقامات عالی رتبه به این اجلاس می رود.
وی افزود: بر اساس تصمیمات اتخاذ شده ، پنجاه و یکمین اجلاس به احتمال قوی در کشور ژاپن برگزار می شود و به همین دلیل در تلاشیم تا ایران میزبان پنجاهمین و دومین اجلاس سازمان جهانی جهانگردی باشد.
سرپرست دفتر امور بین الملل و سازمان های تخصصی سازمان، تصریح کرد: همچنین از وزرای فرهنگ و مسئولان عالی رتبه هنرهای سنتی و صنایع دستی دعوت به عمل آمده و مقرر شده است تا نشست بعدی با حضور شخص سفیر فیلپین و اعلام نتایج که ایران برای اجرایی کردن مفاد تفاهم نامه اعلام کرده است تشکیل شود.
نظر شما