۲۶ مرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۲۷

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:

۱۰۲ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند

۱۰۲ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند

بوشهر- سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در حال حاضر ۱۰۲ بیمار در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند.

حسن ملکی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در شبانه‌روز گذشته ۴۳ بیمار جدید در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری شده‌اند.

وی افزود: متأسفانه در حال حاضر ۱۱ بیمار مبتلا به کرونا در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند که از این تعداد ۴ نفر در وضعیت حاد قرار دارند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر درباره نتایج موارد فوتی ناشی از کرونا در استان بوشهر گفت: امروز ۲ مورد فوتی ناشی از ابتلای به کرونا در استان بوشهر به ثبت رسیده است.

وی با اشاره به اینکه در شبانه‌روز گذشته ۴۷ بیمار نیز باحال عمومی خوب از بیمارستان‌های استان بوشهر ترخیص شده‌اند، تصریح کرد: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون دو هزار و ۲۰۵ نفر در استان بوشهر به علت ابتلای به این ویروس جان خود را از دست داده‌اند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خاطرنشان کرد: از آغاز شیوع ویروس کرونا تاکنون ۱۰۷ هزار و ۹۱۱ نفر در استان بوشهر به این ویروس مبتلا شده‌اند.

کد خبر 5565729

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha