به گزارش خبرگزاری مهر، این فیلم که تا پیش از این "پنجشنبه دوم شهریور" نام داشت بر مبنای فیلمنامهای از مهدی سجادهچی ساخته شده و داستان آن درباره زندگی چند شخصیت با رویاها و باورهای متفاوت است که در پی حوادثی سرنوشت آنها به هم گره میخورد و سعی دارند در تلاشی مشترک به کابوسهای خود پایان دهند.
در این فیلم بازیگرانی چون فاطمه گودرزی، شیوا بلوریان، علیرام نورایی، شهرام عبدلی، سعید علیخانی، آزیتا مرادی و جلال پیشوائیان بازی کردهاند. فیلم 90 دقیقهای "حضور" به مدت 30 روز در تهران و شهرک دفاع مقدس جلو دوربین حسن سلطانی رفته و به تهیهکنندگی محمدرضا شرف الدین و فرحناز حسینی در گروه حماسه و دفاع شبکه اول سیما تهیه شده است.
از دیگر عوامل این فیلم میتوان به کیوان ذوالفقاری طراح صحنه و لباس، حسین چراغچی طراح گریم، احمد بنیاردلان صدابردار، بابک سلیمانی برنامهریز و مهدی مطلبی دستیار اول کارگردان اشاره کرد.
نظر شما