قباد محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با توجه به اینکه پیک تردد زوار از ۱۰ روز قبل تا پنج روز بعد از برگزاری مراسم اربعین خواهد بود مراکز بهداشتی و درمانی استان کرمانشاه هم در این زمان در آماده باش ویژه خواهند بود.
وی افزود: آماده باش بیمارستانهای استان کرمانشاه از ۱۵ شهریور آغاز و تا پایان موج بازگشت زوار ادامه خواهد داشت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه از تجهیز بیمارستان شهرستان قصرشیرین خبر داد و تصریح کرد: این بیمارستان از نظر نیروی تخصصی، تجهیزات و دارو کاملاً تجهیز و تقویت شده است.
محمدی با اشاره به راه اندازی ۲ بیمارستان صحرایی در ایام اربعین توسط سپاه و ارتش، گفت: یکی از این بیمارستانها در ورودی شهرستان قصرشیرین و دیگری در مرز خسروی مستقر میشود.
وی خاطرنشان کرد: در ایام اربعین درمانگاههای ویژهای هم با حضور پزشک عمومی، دارو و تجهیزات در مسیر قصرشیرین تا مرز خسروی مستقر میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از آمادگی اورژانس هم در ایام اربعین خبر داد و گفت: پایگاههای اورژانس در این ایام در مسیر تردد زوار مستقر شده و به صورت شبانه روزی در حالت آماده باش هستند.
محمدی با تاکید بر غربالگری زوار در زمینه بیماریهای مختلف از جمله کرونا و وبا، گفت: هم در موج رفت و هم در موج بازگشت این غربالگریها انجام خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: تمام تجهیزات غربالگری و تست و نمونهگیری در مرز خسروی مستقر شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تاکید کرد: چنانچه بیمار مبتلا در مرز شناسایی شود، قرنطینه شده و از تردد او جلوگیری میشود.
نظر شما