۳۱ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۴۲

رئیس سازمان ثبت اسناد؛

سند کاداستر ۱۳۲ میلیون هکتار از اراضی ملی صادر شد

سند کاداستر ۱۳۲ میلیون هکتار از اراضی ملی صادر شد

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از صدور سند کاداستر ۱۳۲ میلیون هکتار از اراضی ملی خبرداد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن بابایی در کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی به طرح موانع قانونی در اتمام حدنگاری اراضی زراعی اشاره کرد و گفت: یکی از موضوعات مهم که مانع اجرای سریع حدنگاری اراضی کشاورزی در این چند سال اخیر شده است تفاسیر متعدد در خصوص قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی است که لازم است در قوانین و آئین نامه‌ها بازنگری به عمل آید.

بابایی استمرار این جلسات را ضروری دانست و افزود: تداوم این نشستها می‌تواند برای دستیابی به نتیجه مطلوب بسیار اثر بخش باشد.

وی با اشاره به آخرین وضعیت حدنگاری اراضی کشور اظهار کرد: از مساحت ۱۶۲ میلیون هکتار اراضی کشور، ۱۳۷ میلیون هکتار آن اراضی ملی است که تا کنون برای ۱۳۲ میلیون هکتار این اراضی سند کاداستر صادر شده است، یعنی برای بیش از ۹۶ درصد عرصه‌های ملی ما اسناد کاداستر صادر شده است‌.

وی با بیان این مطلب که تشکیل قرارگاه‌های جهادی در تمام استان‌ها باعث پیشرفت چشمگیر کاداستر منابع ملی بوده است، گفت: مستند سازی اراضی زراعی نباید باعث تضییع حقوق مردم شود و کمیته‌های فنی رفع تداخلات باید دقت نظر داشته باشند.

بابایی در ادامه افزود: قریب ۳ میلیون هکتار از اراضی زراعی در کمیسیون‌های رفع تداخل مطرح است که باید در جهاد کشاورزی تعیین تکلیف شوند.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به برخی از موانع کاداستر اراضی کشاورزی اشاره کرد و گفت: در قانون تعیین تکلیف اراضی وساختمان‌های فاقد سند رسمی موانعی هست که باید با کار کارشناسی این چالش‌ها رفع شود.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در مستندسازی متر به متر اراضی کشور گفت: برای توسعه روستاها و ساماندهی کشاورزی باید قانون منع خرد شدن اراضی کشاورزی بازنگری شود که در این خصوص شرحی به کمیسیون قضائی مجلس تقدیم کردیم که امیدواریم با اصلاح این قانون و ابلاغ طرح امنیت غذایی به دستگاه‌های ذیربط تسریع در صدور اسناد کاداستر اراضی زراعی محقق شود.

کد خبر 5569514

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • RO ۱۱:۰۹ - ۱۴۰۱/۰۵/۳۱
      0 0
      زمین هایی که جد اندر جد کشت می‌شود را با یک خط به زمین ملی تغییر دادند این که در تهران بنشینید و خط بکشید این مشکل را حل نمی کند برای همه زمین هایی که بعنوان مثال از بیست سال پیش کشت می شوند را با توجه به تصاویر هوایی نقشه برداری مشخص کنید تا کشاورز بخصوص دیم کار بتواند و برای او بصرفد کشت کند
    • ناشناس IR ۱۱:۱۳ - ۱۴۰۱/۰۵/۳۱
      0 0
      چکار می کنید؟ به 96 درصد اراضی دولتی سند دادید و 96 درصد زمینهای کشاورزی و روستایی سند ندارند! مردم که عمر نوح ندارند، مگر این تصحیح و اجرای قانون چقدر زمان می خواهد، مشکل بودجه است؟ خوب پولش را از متقاضی بگیرید، من کشاورز چند دهه باید منتظر بمانم؟