۱ مهر ۱۳۸۶، ۱۲:۵۰

یافتن راههای زندگی مسالمت‌آمیز مهمترین پرسش زمانه ما است

رئیس انستیتوی فلسفه حقوق، حقوق مذاهب و فرهنگهای دانشگاه وین یافتن راههای زندگی مسالمت‌آمیز و تعامل را یکی از مهمترین پرسشهای فرهنگی زمانه ما دانست.

 به گزارش خبرگزاری مهر، محمد کیارشی سرپرست رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اتریش با آقای دکتر  پتس رئیس انستیتوی فلسفه حقوق، حقوق مذاهب و فرهنگ های دانشگاه وین در محل دانشگاه وین دیدار و گفتگو کردند.

کیارشی در ابتدا با ارائه شمه‌ای از فعالیت های فرهنگی رایزنی، به پتانسیل های موجود جهت همکاری و اعلام آمادگی برای بنیانگذاری و توسعه هر چه بیشتر روابط فرهنگی علمی و برگزاری سمینارها و بسط روابط در همه امور، منجمله رابطه بین این انستیتو و انستیتوهای معادل در ایران را بویژه در رشته‌های فلسفه و حقوق اشاره کرد و گفت: جهان امروز تبدیل به یک دهکده جهانی شده و ما چاره ای نداریم جز اینکه همکاری ها، گفتگوها و تعاملات با یکدیگر را توسعه داده و به آنها استمرار بخشیم. جهان همواره در حال تحول و در حال کوچکتر شدن می باشد. بخصوص که نزدیکی جغرافیائی نیز نقش مؤثری را در این خصوص بعهده دارد. لذا گفتگو، همکاری و تعامل یکی از اهداف مهم ما است.

آقای پتس نیز در این دیدار تصریح کرد: همانطور که شما نیز گفتید، جهان کوچک و کوچکتر می شود و ما بایستی راه همزیستی و تعامل را یاد بگیریم و پاسخگوی سوالاتی باشیم نظیر چگونه باید با جهانی شدن همگام شویم و چگونه بایستی با آن کنار بیاییم و سرنوشت هویت ها چه می شود؟ آیا هویتهای جدید بوجود می آید؟ کشور یونان زمانی جزء کشورهایی بود که به آلمان مهاجر صادر می کرد ولی هم اکنون خود جزء کشورهای مهاجر پذیر شده‌است. ما نمی دانیم در 200 سال دیگر چه اتفاقی رخ می دهد و این پروسه جهانی شدن به کجا می رسد. بهر حال وظیفه همه ملت ها و ادیان است که در این راستا گام بردارند و کوشا باشند. انستیتوی ما تصمیم گرفته است که در برنامه تابستانی خود برنامه ای با شرکت علمای اسلامی و مسیحی از قشر دانشگاهی داشته باشد.

کد خبر 557149

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha