پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱ مهر ۱۳۸۶، ۱۳:۱۶

/ تکرار/ خبره در گفتگو با مهر:

مخابرات 10 روزه باید تعرفه SMS را کاهش دهد

مخابرات 10 روزه باید تعرفه SMS را کاهش دهد

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به پیشنهاد این سازمان برای کاهش تعرفه فعلی ارسال پیام کوتاه، گفت: گزارش‌ها و پیشنهادات سازمان بازرسی برای کلیه سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی الزام آور است و مسئولان ذیربط باید نسبت به انجام این پیشنهادات اقدام کنند.

ولی الله خبره در گفتگو با خبرنگار مهر در واکنش به اظهارات مسئولان شرکت مخابران ایران مبنی بر اینکه در حال حاضر برنامه‌ای برای کاهش نرخ پیام های کوتاه (پیامک) نداریم، گفت: به موجب ماده 10 قانون سازمان بازرسی کل کشور پس از ارسال پیشنهاد این سازمان برای دستگاه های دولتی برای اصلاح در مورد موضوعی، مسئولان سازمان ذیربط موظف هستند از تاریخ دریافت گزارش حداکثر ظرف 10 روز عملیات اجرایی برای انجام پیشنهادهای مندرج در گزارش سازمان بازرسی کل کشور را به عمل آورند و نتیجه اقدامات خود را به سازمان اعلام کنند.

وی افزود: به موجب همین ماده، سازمان بازرسی کل کشور نیز مکلف است تا حصول نتیجه نهایی، موضوع را پیگیری کند، بنابراین در مورد موضوع کاهش هزینه ارسال پیام کوتاه نیز واحد پیگیری سازمان بازرسی کل کشور در این زمینه اقدام خواهد کرد.

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور در پاسخ به این سئوال که آیا گزارش ها و پیشنهادات این سازمان ضمانت اجرا هم دارد؟ گفت: ضمانت اجرایی صریحی در قانون ذکر نشده اما به طور معمول پیشنهادات سازمان بازرسی از سوی نهادها و سازمان های دولتی عملیاتی می شود.

کد خبر 557173

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha