پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۵۳

معاون استاندار لرستان مطرح کرد؛

افتتاح ۳۲۵ پروژه عمرانی در لرستان همزمان با هفته دولت

افتتاح ۳۲۵ پروژه عمرانی در لرستان همزمان با هفته دولت

خرم‌آباد- معاون عمرانی استانداری لرستان از افتتاح ۳۲۵ پروژه عمرانی همزمان با هفته دولت در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، احمدرضا دالوند امروز چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به پروژه‌های عمرانی هفته دولت در لرستان اظهار داشت: امسال ۳۲۵ پروژه با اعتبار هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان در استان افتتاح می‌شوند.

وی بیان داشت: همچنین ۳۰ پروژه نیز با اعتبار بالغ بر ۱۵۰ میلیارد تومان در استان کلنگ زنی خواهند شد.

معاون عمرانی استانداری لرستان با بیان اینکه این پروژه‌ها در حوزه‌های آب رسانی، احداث جاده‌های روستایی، زیرساختی و… است گفت: یکی از مهم‌ترین پروژه‌هایی که در این ایام افتتاح می‌شود، کتابخانه مرکزی خرم آباد بعد از ۲۰ سال است.

دالوند با بیان اینکه قسمت‌هایی از این پروژه همچنان باقی مانده است افزود: همچنین کلنگ شش هزار واحد مسکن ملی نیز در این هفته به صورت نمادین به زمین زده خواهد شد.

وی افزود: این پروژه‌ها در حین اجرا حدود هشت هزار و ۹۰۰ مورد اشتغالزایی داشته‌اند و با افتتاح آنها نیز ۲۵۰ مورد اشتغال ثابت خواهیم داشت.

کد خبر 5571798

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha