پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱ مهر ۱۳۸۶، ۱۵:۴۵

/ گزارش خبری مهر /

سازمان ملل متحد در هفته ای که گذشت

سازمان ملل متحد در هفته ای که گذشت

خبرگزاری مهر-گروه بین الملل : سازمان ملل متحد در هفته گذشته با مسائلی چون آغاز به کار شصت و دومین اجلاس مجمع عمومی این سازمان، نشست بازسازی عراق، برنامه هسته ای ایران، مسائل افغانستان و برخی مسائل دیگر سر و کار داشت که مشروح آنها به شرح زیر است.

دوشنبه 26 شهریور

-شصت و یکمین مجمع عمومی سازمان ملل امروز به کار خود پایان داد.

-بان کی مون در انتقاد از اوضاع حاکم بر دارفور گفت : ناآرامی های موجود در دارفور مذاکرات صلح را تهدید می کند.

-رئیس شصت و یکمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در مراسم اختتامییه این مجمع خواستار گفتگوی بیشتر میان تمدن های مختلف جهان شد.

-دبیرکل سازمان ملل متحد بار دیگر از انتخابات ریاست جمهوری برگزار شده در سیرالئون تمجید کرده و گفت : رئیس جمهور جدید سیرالئون کاملا تحت حمایت سازمان ملل قرار دارد.

-مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی اعلام کرد که برای جلوگیری از اقدامات تروریسم هسته ای نیازمند اقدامات بیشتری هستیم.

سه شنبه 27 شهریور

-دبیر کل سازمان ملل متحد اعلام کرد که این نهاد بین المللی خواستار حل مسالمت آمیز موضوع هسته ای ایران است .

-شصت و دومین مجمع عمومی سازمان ملل متحد آغاز به کار کرد.

-بان کی مون با نزدیک شدن به زمان حضور رهبران جهان در مقر اصلی سازمان ملل متحد به مناسبت آغاز به کار شصت و دومین مجمع عمومی سازمان ملل، پیش بینی کرد که در این نشست روزهای پرکاری را خواهد داشت.

-رئیس جدید مجمع عمومی سازمان ملل متحد اعلام کرد : مبارزه با تروریسم، ادامه روند توسعه هزاره و تغییرات جوی از اولویت های اصلی این مجمع خواهد بود.

-عالی ترین نماینده سازمان ملل متحد در عراق از نقاط آسیب دیده بغداد در جریان بمب گذاری های این شهر دیدار کرد.

-برنامه غذای سازمان ملل اعلام کرد که به منظور کمک به مردم جنگ زده افغانستان چهار هزار تن غذا، به ارزش یک میلیون و 100 هزار دلار به این کشور ارسال می کند.

-سازمان های حقوق بشر سازمان ملل متحد به منظور کمک به آوارگان عراقی مبلغی بالغ بر 84 میلیون و 800 هزار دلار به عراق کمک می کنند.

چهارشنبه 28 شهریور

-دبیر کل سازمان ملل متحد، انفجار بمب در لبنان که منجر به کشته شدن یک نماینده مجلس این کشور و چند تن دیگر از شهروندان لبنانی شد را محکوم کرد.

-دبیر کل سازمان ملل متحد از اقدامات رژیم صهیونیستی در بستن راه های ورودی به نوار غزه و جلوگیری از ورود مواد اولیه به این منطقه انتقاد کرد.

- 80 کشور جهان گزارش های خود را درباره تحریم شورای امنیت سازمان ملل متحد علیه ایران، تحویل این شورا دادند.

-سازمان ملل متحد با کمک مقامات افغانی اقدام به ایمن سازی مناطق جنوبی و شرقی افغانستان در مقابل بیماری فلج اطفال می کند.

-سازمان ملل متحد با ارائه گزارشی اعلام کرد که شیوع وبا در شمال عراق به عنوان تهدیدی جدی برای مردم این منطقه به شمار می رود.

پنجشنبه 29 شهریور

-مقامات سازمان ملل متحد در شواری امنیت این سازمان اعلام کردند که وضعیت موجود در خاورمیانه بسیار حساس بوده و استفاده از دیدگاه تمام جریان های موجود در این منطقه برای رسیدن به صلح ضروری است.

-شورای امنیت سازمان ملل، با انتشار بیانیه ای ترور نماینده مجلس لبنان را محکوم کرد.

-دبیر کل سازمان ملل متحد ضمن درخواست برای کاهش شمار نیروهای حافظ صلح سازمان ملل در لیبی اعلام کرد که ماموریت کلاه آبی ها در لیبی تمدید می شود.

-شورای امنیت سازمان ملل، با تمدید حضور نیروهای ایساف در افغانستان برای یک سال دیگر موافقت کرد.

جمعه 30 شهریور

-سازمان ملل با برپایی مراسمی در نیویورک روز بین المللی صلح را جشن گرفت.

-مجمع عمومی سازمان ملل امروز با در دستور قرار گرفتن 163 موضوع در نشست این مجمع که با حضور نمایندگان تمام کشورها  برگزار می شود موافقت کرد.

-نماینده ویژه سازمان ملل متحد در امور پناهندگان از نحوه برخورد ترکیه با پناهندگان انتقاد کرد.

-سازمان ملل اعلام کرد که بیماری وبا از شمال عراق به سایر قسمت های این کشور نیز سرایت کرده و نمونه هایی از این بیماری در بغداد مشاهده شده است.

-نماینده ویژه سازمان ملل در افغانستان اعلام کرد که دولت و مردم افغانستان به منظور پایان دادن به ناآرامی های این کشور آماده مذاکره با طالبان هستند.

-"لویس آربور" کمیسیونر عالی سازمان ملل در امور حقوق بشر از اقدامات رژیم صهیونیستی در قبال ساکنان نوار غزه به شدت انتقاد کرد.

-سازمان ملل با ارائه گزارشی اعلام کرد که در شش ماه نخست سال جاری میلادی تعداد عراقیانی که از کشورهای صنعتی تقاضای پناهندگی سیاسی کرده اند در مقایسه با شش ماه گذشته 45 درصد رشد داشته است. 

شنبه 31 شهریور

-سازمان ملل متحد با همکاری عراق، نشستی را با حضور هسایگان عراق و اعضای دائمی شورای امنیت سازمان ملل به منظور بررسی راههای ممکن برای افزایش حضور سازمان ملل در عراق و شتاب دادن به روند باسازی این کشور در مقر دائمی سازمان در نیویورک برگزار کرد.

-دبیرکل سازمان ملل متحد از گشایش یک دفتر جدید در بغداد برای تشویق همکاری بین عراق و همسایگان آن به عنوان بخشی از تلاشهای این نهاد بین المللی برای افزایش حضور خود در عراق خبر داد.

-دبیر کل سازمان ملل متحد در نشست بین المللی درباره عراق که در نیویورک برگزار شد؛ خواستار اقدام بیشتر کشورهای همسایه برای جلوگیری از ورود افراطیون به این کشور و کمک به دولت نوری المالکی برای برقراری امنیت و ثبات در عراق شد.

-مجمع عمومی سازمان ملل با درخواست تایوان برای عضویت در سازمان ملل متحد مخالفت کرد.

- ایران گزارشی 70 صفحه ای را درباره موارد نقض حقوق بشر توسط دولت کانادا در مقر سازمان ملل متحد توزیع کرد.

یکشنبه 1 مهر

-دبیرکل سازمان ملل متحد و رئیس جمهوری افغانستان امروز ( یکشنبه ) در نیویورک، میزبان نشستی درباره اوضاع کنونی و آینده افغانستان هستند .  

کد خبر 557262

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha