پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ شهریور ۱۴۰۱، ۱۴:۴۱

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری زنجان:

۱۶۵پروژه همزمان با هفته دولت در مناطق روستایی زنجان افتتاح می‌شود

۱۶۵پروژه همزمان با هفته دولت در مناطق روستایی زنجان افتتاح می‌شود

زنجان-مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری زنجان گفت: ۱۶۵ پروژه همزمان با هفته دولت در مناطق روستایی استان افتتاح می‌شوند و در این ایام ۱۶۴ پروژه نیز کلنگ‌زنی خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، وجیه‌الله بیگدلی قبل از ظهر جمعه در همایش دهیاران استان زنجان که در روستای بناب برگزار شد، قرارگاه جهادی برای اولین بار و تنها در استان زنجان تشکیل شده است و هر هفته با حضور دهیاران اقداماتی در راستای حل مسائل روستایی اجرا و یا برنامه‌ریزی می‌شود.

وی افزود: ۱۶۵ پروژه همزمان با هفته دولت در مناطق روستایی استان افتتاح می‌شوند و در این ایام ۱۶۴ پروژه نیر کلنگ‌زنی خواهد شد.

بیگدلی با بیان اینکه در ۵ ماه اخیر بازدید میدانی از ۴۰۰ روستا و شهرستان‌های استان صورت گرفته است، ادامه داد: اعتبارات ویژه بر اساس شاخص جمعیت و محرومیت روستاها تخصیص یافته است چرا که محرومیت‌زدایی از اهداف مهمی است که به آن توجه ویژه‌ای می‌شود.

وی ادامه داد: قرارگاه جهادی برای اولین بار و تنها در استان زنجان تشکیل شده است و هر هفته با حضور دهیاران، اقداماتی در راستای حل مسائل روستاها اجرا و یا برنامه‌ریزی می‌شود. یکی از اقدامات مهم این قرارگاه اصلاح ۱۰ هزار متر شبکه آب روستایی است.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری زنجان گفت: یکی از اتفاقات کم‌نظیری که در استان زنجان رخ داده، بودجه دهیاری‌ها است که از اول شهریور ۹۹ تا ۱۴۰۰، صد و سیزده میلیارد تومان بوده ولی در اول شهریور ۱۴۰۰ تا اول شهریور ۱۴۰۱ این رقم به چهارصد و پنجاه و هفت میلیارد تومان رسیده است یعنی ۴ برابر شدن اعتبارات.

کد خبر 5573369

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha