به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، ارتش آمریکا در بیانیه ای اعلام کرد که یک نظامی آمریکایی براثر انفجار بمب ضد زره کشته شده است.
براساس این بیانیه، این بمب روز شنبه در مسیر گشتی نیروهای آمریکایی در بغداد منفجر شد. با کشته شدن این نظامی، شمار نظامیان آمریکایی کشته شده در عراق از زمان حمله به این کشور در ماه مارس سال 2003 میلادی تاکنون به سه هزار و 796 نفر رسید.
ارتش آمریکا همچنین امروز اعلام کرد که نیروهای آمریکایی یک سرکرده برجسته شبکه القاعده را در عملیاتی در شهر بغداد کشتند.
در بیانیه ارتش آمریکا آمده است : نیروهای ائتلاف در جریان عملیات روز جمعه خود در بغداد رافد لطیف جاسم معروف به ابوتغرید را به قتل رساندند که وی اقدام به عملیات مسلحانه و بمب گذاری خودروها می کرد.
ارتش آمریکا در بیانیه دیگری اعلام کرد که نیروهای مشترک آمریکایی و عراقی هشت تروریست را در بازرسی های دیروز خود در مناطق مختلف شمال عراق بازداشت کردند.
خبرگزاری مستقل اصوات العراق همچنین از عملیات نیروهای پلیس کرکوک در مرکز این شهر و دستگیری 28 نفر خبر داد ویک منبع شورای عالی قضایی عراق نیز امروز گفت که دادگاه جنایی مرکزی عراق 50 متهم به جنایت های مختلف نظیر قتل، آدم ربایی و در اختیار داشتن غیر قانونی سلاح را مجرم شناخت و به مجازات های اعدام یا زندان محکوم کرد.
یک مسئول فرماندهی پلیس بابل گفت که براثر اصابت گلوله های خمپاره به منطقه ای مسکونی در ناحیه اسکندریه در شمال شهر حله دو نفر کشته شدند.
یک منبع امنیتی پلیس بابل نیز گزارش داد که در درگیری افراد مسلح و نیروهای پلیس در شمال شرقی شهر حله دستکم سه نفر کشته شدند.
نظر شما