پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ مهر ۱۳۸۶، ۲۰:۱۲

نخست وزیر ترکیه :

هیچکس نمی تواند بگوید که اسلام موافق تروریسم است

هیچکس نمی تواند بگوید که اسلام موافق تروریسم است

رجب طیب اردوغان نخست وزیر ترکیه تاکید کرد که اسلام مخالف تروریسم است و هیچ کس نمی تواند مدعی شود که اسلام با تروریسم و اقدامات خشونت آمیز موافق است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه نیوآناتولین، اردوغان گفت :"اسلام دینی است که صلح را ترویج می کند و از آنجا که کشتن یک نفر را کشتن انسانیت می داند هرگز اجازه ترور را نمی دهد.

وی که در مراسم افطار سفرای کشورهای اسلامی در آنکارا صحبت می کرد، اضافه کرد که هیچ کس نمی تواند بگوید که اسلام تروریسم را مجاز می داند و به خاطر افراد خاطی نمی توان اسلام را سرزنش کرد.

اردوغان در این مراسم که از سوی حزب عدالت و توسعه ترتیب یافته بود تصریح کرد: ما در زمانی زندگی می کنیم که تغییرات و تحولاتی مهم در جهان در حال اتفاق افتادن است، امروز دموکراسی در تمامی ابعاد در ترکیه بسیار قوی تر شده و ما مصمم هستیم تا تمامی گام ها را برای مدرن تر کردن ترکیه برداریم.

نخست وزیر ترکیه یادآور شد که کشورش به سبب قرار گرفتن بین شرق و غرب با آزمون های بسیار مهمی رو به رو است و سیاست سازنده و چند جانبه این کشور در کنار نظام سیاسی سکولار و دموکراتیک و همچنین اقتصاد آزاد و سنت اجتماعی آن پی گیری خواهد شد.

وی در ادامه خواستار از بین رفتن تسلیحات کشتار جمعی در تمامی جهان شد و گفت: در حالی که تروریسم از فقر و نادانی در برخی از کشورها نشات می گیرد، پولی بالغ بر یک تریلیون دلار برای تسلیحات خرج می شود.

وی همچنین با تاکید بر ادامه اصلاحات در ترکیه گفت که آنکارا برای عضویت خود در اتحادیه اروپا خالصانه تلاش می کند و اگر موانع سیاسی مسیر را ببندد این امر برای ترکیه اندوه بار خواهد بود.

این مقام ترک تاکید کرد که اگر قرار است اتحادیه اروپا خانه صلح، عشق و ائتلاف تمدنها باشد باید ترکیه را به عنوان یک عضو بپذیرد.

کد خبر 557459

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha