به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد تقی سجادی در جمع خبرنگاران در نمایشگاه هیئت دولت اظهار کرد: منابع طبیعی حوزه عمل بسیار گستردهای دارد و به نوعی یک وظیفه حفاظتی را برعهده دارد.
وی به وظایف منابع طبیعی اشاره کرد و افزود: منابع طبیعی بر چهار رکن حفظ، احیا، توسعه و بهرهبرداری تکیه دارد و هرکدام از این عناوین برای تحقق اهدافشان به یک سری پروژهها نیازمند هستند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان خوزستان گفت: چهار محور اصلی فعالیت ما در حوزه منابع طبیعی بهعنوان شعار کلی مطرح است و برای اجرای آن در واقع باید یک سری از چارچوبها بهصورت پروژه محور فعال باشد. اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری در راستای حفظ منابع طبیعی و تثبیت مالکیت، لازم است یک سری از زیرساختها را فراهم کند.
سجادی افزود: استان خوزستان ۶ میلیون و ۴۰۰ صد هزار هکتار مساحت دارد که پنج میلیون هکتار از آن را اراضی ملی شامل میشود و در واقع این پنج میلیون هکتار شامل جنگلها، مراتع و بیابانها میشود.
وی به آفتها و بیماریهای حوزه منابع طبیعی اشاره کرد و گفت: ۱۹ هزار هکتار از ۵۳۷ هزار هکتار از اراضی استان پایش شد که از این ۱۹ هزار هکتار، ۹ هزار هکتار آن آماده مبارزه با آفتها بود که با اتفاقات اخیر پدیده مانسون و سیل از این مبارزه جلوگیری به عمل آمد.
سجادی افزود: یکی از برکات پدیده مانسون و سیل این بود که آفتها را کنترل کند و باعث شود بسیاری از جنگلها در کشور احیا شود.
وی گفت: در کانونهای گردوغبار استان خوزستان ۲۴ هزار و ۸۰۰ اصله نهال کاری در سنوات گذشته اتفاق کاشته شد که مراقبت، نگهداری و آبیاری از این عرصهها از اقداماتی بود که در سال گذشته در دستور کار قرار گرفت.
نظر شما