پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۹ شهریور ۱۴۰۱، ۱۰:۱۴

مدیرکل دفتر تأمین مسکن کمیته امداد خبر داد؛

حل مشکل مسکن تمام مددجویان روستایی تا ۲ سال آینده

حل مشکل مسکن تمام مددجویان روستایی تا ۲ سال آینده

مدیرکل دفتر تأمین مسکن و امور مهندسی ساختمان کمیته امداد امام خمینی (ره)، از حل مشکل مسکن تمام مددجویان روستایی تا ۲ سال آینده خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود توکلی، با تشریح اقدامات کمیته امداد در حوزه مسکن، گفت: در هفته دولت ۴۹۲۰ واحد مسکن مددجویی در سراسر کشور، افتتاح یا کلنگ‌زنی شد.

وی افزود: از این تعداد ۵۹۰ واحد مسکن ویژه مددجویان شهری و ۴۳۳۰ واحد مسکن متعلق به مددجویان روستایی است.

مدیرکل دفتر تأمین مسکن و امور مهندسی ساختمان کمیته امداد با اشاره به برنامه ساخت ۳۰ هزار واحد مسکن مددجویی تا پایان سال جاری، خاطرنشان کرد: در این راستا ۲۰ هزار واحد در قالب تفاهم‌نامه با بسیج سازندگی و ۱۰ هزار واحد با همکاری بنیاد مستضعفان در کشور انجام خواهد شد.

توکلی از برنامه‌ریزی این نهاد برای حل مشکل مسکن تمام مددجویان روستایی تا ۲ سال آینده خبر داد و گفت: احداث مسکن مددجویی روستایی اولویت کمیته امداد است و امیدواریم این مساله تا پایان سال ۱۴۰۲ به طور کامل انجام شود.

کد خبر 5577948

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha