پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۳۳

مدیرعامل جمعیت هلال احمر کردستان خبر داد؛

اعزام نجاتگران جمعیت هلال احمر کردستان به کربلای معلی

اعزام نجاتگران جمعیت هلال احمر کردستان به کربلای معلی

سنندج- مدیرعامل جمعیت هلال احمر کردستان گفت: نیروهای عملیاتی امداد و نجات جمعیت هلال احمر برای خدمت رسانی به زائران حسینی به سوی عراق بدرقه شدند.

پیام جلالی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: نجاتگران جمعیت هلال احمر استان در قالب کاروان «رهسپاران عصر ظهور» برای خدمت رسانی به زائران حسینی، از سوی این جمعیت عازم کربلای معلی شدند.

وی افزود: توفیق حضور در عتبات به خصوص در ایام اربعین و زیارت نجف و کربلا عنایتی الهی بوده و همچنین خدمت به زائران حسینی، نعمت بزرگی است که نصیب نجاتگران و جوانان هلال احمری شده که با پوشش امدادی و مقدس خود، در این برنامه شرکت کرده اند و مسیر پیاده روی از نجف تا کربلا را همراه زائرین خواهند بود.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر کردستان عنوان کرد: به امدادگران این جمعیت توصیه‌های لازم برای خدمت رسانی در شأن زائران حسینی شده است.

وی افزود: دلسوزی و همراهی امدادگران با زائران، ارزشمند بوده و اقدامات آنان، پیام آور سلامت و حرکت عظیم حسینی است.

کد خبر 5579541

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha