به گزارش خبرنگار مهر، کریم ملاحی در شصت و چهارمین نشست اتحادیه فوتبال که عصر امروز در هتل المپیک تهران برگزار شد در مورد انتخابات ریاست فوتبال ضمن بیان مطلب فوق افزود: در این چند سال هر زمان در فوتبال اتفاق مهمی رخ می دهد اتحادیه فوتبال دچار تزلزل و اعضای آن با مشکل نداشتن خودباوری مواجه می شوند ونقش همدلی را از دست می دهند.
وی ادامه داد: در جلسه قبلی بسیاری از افراد آمدند ، صحبت های زیبایی بیان کرد ولی امروز دیگر نیستند. امثال فتح الله زاده، انصاری فردها و غیره که هفته قبل نقطه نظرات بسیاری را مطرح کردند امروز کجا هستند.
مدیر عامل پیشین باشگاه تراکتورسازی تبریزهمچنین تاکید کرد: هفته پیش آن جمع را دیدم و خوشحال شدیم و آقامحمدی در آن جمع اعلام کرد اتحادیه موضعی در مورد انتخابات و معرفی یک کاندیدای خاص را ندارد اما امروز اتحادیه باید کاندیدا و تیم مورد نظرش را به صورت شفاف معرفی کند.
وی افزود: علی آبادی از لحاظ حقیقی و حقوقی مشکلی برای شرکت در انتخابات نداشت و تشخیص داد خود را کاندیدای ریاست کند اما ما هم 30 رای و یا بیشتر داریم و اگر کاندیدای ما علی آبادی است به او را ی می دهیم در غیر این صورت نامزد خود را اعلام کنیم تا در روز 23 مهر شاهد رقابتی بین نامزدها باشیم.
ملاحی خاطرنشان کرد: اگر اتحادیه نقشی در آینده فوتبال دارد باید در این موارد دخالت کند و همه چیز را شفاف بیان کند و آنچه را که معتقد است به نفع فوتبال کشور خواهد بود را علنا اعلام کند.
مدیرعامل پیشین باشگاه تراکتورسازی تبریز درپایان گفت: یعنی امروز آنقدر اتحادیه فوتبال خالی از افراد تاثیرگذار در این رشته شده است که باید به یک مدیر پیشین دو و میدانی که تیم های ملی در زمان آن رتبه های درخشان بیست و پنجم آسیا را از آن خود می کردند روی آوریم . پس اگر اینگونه است آقای مرتضوی با 30 سال پیشینه خدمت در فوتبال بروند کاندیدای فدراسیونی مثل ووشو شود.
نظر شما