پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳ مهر ۱۳۸۶، ۱۶:۵۰

توزیع بن غیر نقدی به مددجویان بهزیستی در ماه رمضان

معاون پشتیبانی سازمان بهزیستی گفت: بن غیر نقدی کالا با سرانه هر نفر 32 هزار تومان ویژه مددجویان بهزیستی، در ماه مبارک رمضان توزیع می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیپور گفت: طرح توزیع کالا برگ و بن ویژه اقشار آسیب پذیر که سال گذشته باعنایت دولت نهم در اواخر سال گذشته انجام شد ، امسال زودتر از سال گذشته و در ماه مبارک رمضان توزیع خواهد شد.

وی با اشاره به مصوبه شورای اقتصاد در سال 1386 مبنی بر توزیع بن غیر نقدی یا کارت اعتباری برای دریافت مواد غذایی گفت: 9 میلیون نفر امسال از این بن های غیر نقدی بهره خواهند برد واز این تعداد یک میلیون و 530 هزار نفر از مددجویان بهزیستی بن غیر نقدی 320 هزار ریالی دریافت خواهند کرد.

معاون پشتیبانی سازمان بهزیستی افزود: هماهنگی های لازم با ستاد بسیج اقتصادی کشور برای چاپ بن غیر نقدی مورد نیاز انجام شده است و درصدد هستیم با پیگیری های انجام شده به وسیله وزارت رفاه و تامین اجتماعی تا هفته آینده سهمیه بن غیر نقدی مورد نیاز به استانها توزیع شود. این بن های غیر نقدی بر اساس کد ملی و اطلاعات مددجویان در بانک اطلاعات سازمان بهزیستی توزیع خواهد شد.

وی با اشاره به تجربه موفق سال گذشته گفت: در سال گذشته مددجویانی که بن غیر نقدی دریافت می کردند فقط از یک عامل توزیع کننده باید خرید می کردند و این مساله دسترسی را در بعضی مناطق کشور برای مددجویان محدود کرده بود.

معاون پشتیبانی سازمان بهزیستی خاطر نشان کرد: برای حل این مشکل امسال مددجویان می توانند از بین خدمات چند عامل توزیع شامل فروشگاه های زنجیره ای اتکا، رفاه و شرکت های تعاونی روستایی ، خرید مورد نیاز را انجام دهند.

کد خبر 558384

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha