پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۴ مهر ۱۳۸۶، ۱۲:۴۷

جوانان در خط اول تهاجم فرهنگی دشمن قرار دارند

تبریز - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه و امام جمعه تبریز گفت: جوانان ما در خط اول تهاجم فرهنگی غرب قرار گرفته اند.

آیت الله محسن مجتهد شبستری امروز در دیدار با اعضای شوراهای دانشگاه های آذربایجان شرقی افزود: مدیران دانشگاهی باید از طرق مختلف برای خنثی نمودن هجمه فرهنگی دشمن و تقویت معنویات و باورهای دینی در میان جوانان تلاش کنند.

وی خاطرنشان کرد: لازم است دولت نیز با افزایش بودجه فرهنگی دانشگاه ها زمینه را برای این کار مهم فراهم کند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در ادامه بر اسلامی کردن دانشگاه ها به عنوان مراکزی برای تربیت آینده سازان کشور تاکید کرد و اظهار داشت: حضرت امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب بر اسلامی کردن دانشگاه ها تاکید داشتند و آن را عامل اصلاح جامعه می دانستند.

آیت الله شبستری پیشرفت فرهنگی در دانشگاه ها را در ابعاد علم اندوزی و دانش پژوهشی خوب توصیف کرد و عنوان کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی پیشرفت های خوبی را در زمینه های مختلف علمی از قبیل انرژی هسته ای و سلول های بنیادی و سایر شاخه های علوم داشته ایم.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با اشاره به این که ایرانیان در قرن های گذشته پرچمدار علم و دانش بوده اند گفت: باید جوانان کشور کسب علم را برای خود فریضه بدانند و قله های علم و دانش را به تسخیر خود درآورند.

وی تشویق خادمان علم و دانش، ترویج کتاب و کتابخوانی و نشر اندیشه های اسلامی به روش های نو، پر کردن اوقات فراغت دانشجویان با برنامه های مفید و مناسب را از جمله راه های مبارزه با تهاجم دشمن دانست.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی نقش اساتید دانشگاه را در تربیت جوانان دانشجو بسیار موثر ارزیابی و عنوان کرد: اساتید با اخلاق و منش خود می توانند الگوهای خوبی برای جوانان باشند.

رئیس دانشگاه تبریز نیز در این مراسم طی سخنانی با برشمردن پیشرفت های به دست آمده در دانشگاه ها افزود: در سال های اخیر از نظر افزایش تعداد رشته های تحصیلی و میزان دانشجویان در استان گام های موثری برداشته شده است.

محمد حسین سرورالدین یادآور شد: شاخص های تولید علم در دانشگاه ها نیز روبه رشد است و مقالات علمی ارائه شده از سوی اساتید نیز افزایش چشمگیری نشان می دهد.

وی بیان داشت: دانشگاه ها از توان و پتانسیل بالایی برخوردارند و باید برای رسیدن به افق های ترسیم شده از سوی رهبر معظم انقلاب تلاش کنند.

رئیس دانشگاه تبریز پیشرفت دانشگاه ها را از لحاظ فرهنگی خوب توصیف کرد و اظهار داشت: اگر طرح های عمرانی، آموزشی و فوق برنامه در دانشگاه ها خوب اجرا شود و دانشجو احساس کند که مورد توجه مسئولان است به طور قطع به آموزه های فرهنگی مسئولان نیز توجه می کند.

به گفته این مسئول در حال حاضر سیستم دانشگاه ها به گونه ای است که بعد تربیت فرهنگی در آن نادیده گرفته شده است و مسئولان دانشگاه ها باید برای جبران این نقیصه تلاش نمایند.

کد خبر 559142

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha