به گزارش خبرنگار مهر در یزد، محمدرضا فلاح زاده ظهر امروز در جمع خبرنگاران، همدلی بین مسئولان و سرمایه گذاران را در حل مشکلات واحدهای صنعتی و تولیدی موثر خواند و از مدیریت خانه صنعت و معدن استان خواست کلیه مشکلات واحدهای صنعتی را جمع بندی و در اختیار استانداری قرار دهد تا نسبت به رفع آنها اقدامات لازم به عمل آید.
محمدرضا فلاح زاده یادآور شد: بعضی ازمشکلات در داخل استان قابل حل است و برخی دیگر با همکاری و همدلی مسئولان ذیربط در تهران برطرف خواهد شد.
وی برلزوم آماده سازی و فراهم کردن زیرساخت ها برای سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال تاکید کرد و افزود: باید با تدابیر لازم زمان به بهره برداری رسیدن واحدهای صنعتی به حداقل ممکن کاهش یابد.
استاندار یزد بیان داشت: به برخی از واحدهای صنعتی درحال احداث تسهیلات پرداخت شده اما 30 درصد کار را انجام داده اند.
نظر شما