پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۹ شهریور ۱۴۰۱، ۹:۱۱

استاندار کرمانشاه:

مرز خسروی یکی از ظرفیت‌های مهم توسعه کرمانشاه است

مرز خسروی یکی از ظرفیت‌های مهم توسعه کرمانشاه است

کرمانشاه- استاندار کرمانشاه با اشاره به میزبانی کرمانشاه و مرز خسروی از زائران اربعین حسینی، گفت: مرز خسروی یکی از ظرفیت‌های مهم توسعه کرمانشاه است.

به گزارش خبرنگار مهر، بهمن امیری مقدم صبح سه‌شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به حضور گسترده و باشکوه زائران اربعین حسینی در مرز بین المللی خسروی اظهار کرد: این حضور باشکوه از دستاوردهای خوب معرفی شدن کرمانشاه است که طی چند ماه گذشته تلاش کردیم این موضوع در استان کرمانشاه به یک مطالبه عمومی تبدیل شود.

وی افزود: مردم و دستگاه‌های اجرایی استان کرمانشاه برای ایام اربعین و پذیرایی از زائران اربعین حسینی سنگ تمام گذاشتند و یک فضای بسیار خوب و امیدوار کننده‌ای را برای استان رقم زدند که از همه مردم و مدیران دستگاه‌های اجرایی تقدیر و تشکر می‌کنیم.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: حضور باشکوه زائران در مرز خسروی نتیجه و دستاورد خوب معرفی شدن ظرفیت‌ها و مزیت‌های استان کرمانشاه از جمله مهمان نوازی مردم است.

امیری مقدم بیان کرد: حضور زائران اربعین در مرز و پذیرایی مطلوب مردم استان کرمانشاه از آنان چهره زیبای کرمانشاه را به خوبی نشان داد.

کد خبر 5593650

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha