به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ محمد موسوی روشن عصر چهارشنبه در یادواره بزرگ شهدای روستای کمانگرکلا بخش مرکزی آمل افزود: آمریکائی ها در شناسائی نقاط مختلف برای حمله نظامی به ایران هفت مرز زمینی و دریائی را نیز هدف گرفتند اما به برکت خون شهداء و هوشیاری ملت آگاه ایران این توطئه ها فقط در حد نقشه در ذهن دشمنان انقلاب باقی مانده است.
مسئول عقیدتی سیاسی سپاه منطقه مازندران با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران همواره در موضع انرژی هسته ای کاملا شفاف بوده و اعضای آژانس هسته ای هم به این مهم واقفند اظهار داشت: جامعه جهانی با صدور قطعنامه هائی در صدد منزوی کردن ایران در منزوی کردن ایران در میان اعضای آژانس و برخی کشورهای همراه آنان است.
سرهنگ موسوی روشن هوشیاری، استقامت و پیروزی از منویات مقام معظم رهبری را در شرایط حساس کنونی مهم و بهترین راه مقابله با تهدیدهای دشمنان بیان کرد و یادآور شد: امروز امنیت و عزتی که ایران اسلامی در دنیا کسب کرده به برکت خون شهدا و ایثارگری های رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس بوده است.
نظر شما