پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۰:۳۱

استاندار فارس تاکید کرد؛

افتتاح ۶ قطعه آزادراه شیراز-اصفهان اولویت مدیران عمرانی فارس

افتتاح ۶ قطعه آزادراه شیراز-اصفهان اولویت مدیران عمرانی فارس

شیراز- استاندار فارس بهره برداری از شش قطعه آزادراه شیراز-اصفهان را اولویت کاری مدیران عمرانی فارس عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد هادی ایمانیه سه شنبه شب در کارگروه رفع مشکلات آزادراه شیراز-اصفهان بیان کرد: از جمله اصلی ترین اولویت‌های که در حوزه عمران کشور از آن یاد شده آزادراه شیراز-اصفهان است.

وی افزود: با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته قرار است این شش قطعه از این آزاد راه تا پایان سال به بهره برداری برسد.

عالی‌ترین مقام دولت در استان فارس متذکر شد: با توجه به مشکلی که آزادراه در حوزه ایجاد برخی از استراحتگاه‌ها داشت بر آن شدیم که با همکاری فرمانداران طی دو هفته آینده مشکلات این حوزه نیز برطرف گردد.

به گفته این مقام مسئول جانمایی این مکان‌ها در آزادراه شیراز-اصفهان در نظر گرفته شده اما این امکان وجود دارد که نسبت به جا به جایی برخی از این فضاها در آزادراه شیراز به اصفهان مورد تصویب قرار بگیرد و نسبت به تغییر مکان آن اقدام شود.

ایمانیه همچنین عنوان کرد: مشکلات بودجه‌ای در این طرح وجود دارد اما برای طرح‌های که ذکر شده است بودجه لازم در نظر گرفته شده تا بتوان هرچه سریع‌تر زمینه خدمت رسانی را فراهم کرد.

وی معتقد است این طرح می‌توان نقش اثرگذاری در جذب سرمایه گذاران و رونق چرخه اقتصادی استان فارس و کشور داشته باشد.

کد خبر 5594306

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha