به گزارش خبرنگار مهر، صادق کریمی شامگاه پنج شنبه در مراسم مانور امداد و نجات سازمان آتش نشانی آمل اظهار داشت: امسال یک میلیارد و 200 میلیون ریال برای ساخت یکصد سوله به شهرداری های کشور پرداخت شده است.
قائم مقام سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور تصریح کرد: این سوله ها در مواقع عادی به صورت مراکز فرهنگی و ورزشی اداره خواهند شد و در مواقع بحران به عنوان مرکز امداد و نجات و بحران عمل می کنند.
کریمی بر تجدید نظر در طرح جامع شهری شهرهای کشور تاکید و خاطرنشان کرد: ایجاد طرح جامع ایمنی و حوادث در طرح های جامع شهری در دستور کار است.
حبیب الله رمضان زاده شهردار آمل هم در این مراسم دو منطقه ای شدن شهر آمل و تشکیل سازمان سرمایه گذاری بخش خصوصی را از خواسته های همه شهروندان و مسئولان شهر آمل بیان کرد و گفت: آزاد سازی حریم رودخانه هراز در محدوده شهر آمل و ایجاد مرکز تفریحی توریستی را از طرح های مهم این شهرداری بیان کرد.
در مانور بزرگ امداد و نجات که به مناسبت هفتم مهرماه روز جهانی ایمنی با حضور جمع بسیاری از شهروندان آملی و مسئولان برگزار شد ناوگان تجهیزات آتش نشانی و امدادی شهر آمل رژه رفتند و عملیات های امداد چاه، راپل، تونل فرود، نجات مصدوم در سوانح رانندگی، آبرسانی و اطفاء حریق برگزارشد.
در این مانور که همه ساله و بنا به درخواست شهروندان آملی در زیر پل معلق این شهر برگزار می شود بیش از دو هزار نفر حضور داشتند.
نظر شما