پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۴ مهر ۱۴۰۱، ۱۳:۵۹

معاون علمی حوزه علمیه خراسان:

گشایش نمایشگاه کتاب حوزه علمیه در مشهد / ‏۱۴۰‬ ناشر حضور دارند

گشایش نمایشگاه کتاب حوزه علمیه در مشهد / ‏۱۴۰‬ ناشر حضور دارند

مشهد ـ معاون علمی حوزه علمیه خراسان از گشایش هفتمین نمایشگاه تخصصی کتابهای حوزوی و معارف اسلامی حوزه علمیه در مدرسه علمیه آیت الله خویی مشهد خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسین کندری ظهر پنجشنبه در حاشیه گشایش نمایشگاه کتابهای حوزوی و معارف اسلامی اظهار کرد: نمایشگاه با حضور ۱۴۰ ناشر و با ۱۲ هزار عنوان تا ۲۱ مهرماه دایر است.

معاون علمی حوزه علمیه خراسان افزود: در این نمایشگاه علاوه بر کتابهای حوزوی و معارف اسلامی یک بخش نیز به حوزه کودک و نوجوان اختصاص داده شده است و کتابهای نمایشگاه با تخفیف ۲۰ درصدی برای بازدیدکنندگان، ۵۰ درصدی برای طلاب و ۷۰ درصدی برای استادان حوزه علمیه عرضه می‌شود.

وی بیان کرد: ۲۵ برنامه کارگاه و نشست علمی ترویجی و پژوهشی نیز برای سنین و اقشار مختلف برنامه ریزی شده است و با توجه به پیش بینی استقبال گسترده از نمایشگاه و محدودیت فضا، روزهای هفدهم و نوزدهم مهر برای راحتی بانوان، به بازدید آنها اختصاص یافته است.

کد خبر 5603467

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha