۶ مهر ۱۳۸۶، ۱۹:۳۶

در همایشی در قاهره اعلام شد:

ضرورت مبارزه با نظام دیکتاتوری در مصر

ضرورت مبارزه با نظام دیکتاتوری در مصر

برخی گروهها و نیروهای سیاسی در همایش همبستگی با سردبیران چهار روزنامه مستقل مصری که به سبب انتقاد از سیاستهای حکومت حسنی مبارک به حبس محکوم شده اند بر ضرورت مقابله با آنچه دیکتاتوری سرکوبگرانه خواندند تاکید کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه "الجزیره مباشر"، این همایش در  قاهره - پایتخت مصر- برگزار شد که شرکت کنندگان تاکید کردند : آزادی بیان، طبیعی ترین حق است و کسانی که به زندان افکنده شده اند، با ظلم واستبداد مبارزه می کنند.

دراین همایش، بازداشت چهار روزنامه برجسته مصری، به عنوان محاکمه اعتقاد و وجدان و از مصادیق بارز دیکتاتوری قلمداد شد.

مخالفان حکومت مبارک در این همایش تاکید کردند که چهار روزنامه نگار بازداشت شده، بهای دفاع از آزادی بیان را با سپری کردن عمر خود در زندان می پردازند.

شرکت کنندگان در این همایش بر آنچه ضرورت آزادی وطن از چنگال دیکتاتوری خواندند، تاکید و بازداشت روزنامه نگاران را اهانت به میراث بزرگ مصر در دفاع از آزادی های مدنی توصیف کردند.

در این همایش با بیان اینکه در روزنامه های دولتی، جاسوسانی وجود دارند که تنها در مدح و تمجید از دولت قلم می زنند؛ تاکید شد که سردبیران چهار روزنامه به سبب مخالفت با فساد و موروثی شدن حکومت به زندان افکنده شدند.

شرکت کنندگان در این گردهمایی سیاسی تاکید کردند:  این چهار نفر این جرات را به خود دادند تا پرونده های فساد و موروثی شدن حکومت را که بزرگترین پرونده فساد سیاسی است، باز کنند.

لازم به ذکر است؛دادگاه مصر پنجشنبه 22 شهریور "عادل حموده" سردبیر روزنامه الفجر، وائل الابراشی سردبیر روزنامه صوت الامه، عبدالحلیم قندیل سردبیر سابق روزنامه الکرامه وابراهیم عیسی سردبیر نشریه الاسبوع را به اتهام اهانت و بدگویی از حسنی مبارک رئیس جمهوری و فرزندش و سران حزب حاکم در مقالات و گزارش های خود به یک سال زندان محکوم کرد.

این چهار روزنامه نگار، در مقالات و گزارش های خود از حزب حاکم انتقاد کرده و آن را استبدادی دانسته بودند.

در پی این اقدام،سازمان های حقوقی بین المللی، دولت مصر را به اعمال محدودیت بر آزادی مطبوعات در پی زندانی کردن چهار روزنامه نگار در این کشور، متهم کردند.

اتحادیه روزنامه نگاران مصر نیز، محکوم شدن چهار روزنامه نگار به حبس و پرداخت جریمه، به اتهام اهانت به حسنی مبارک و فرزندش را اعلان جنگ علیه آزادی بیان قلمداد کرد.

این درحالیست که رئیس جمهوری مصر مدعی شده است: پسرفت در آزادی مطبوعات وجود ندارد.

مبارک افزود: میان نقد هدفمند در راستای منافع جامعه با نقد ویرانگر که دستاورهای جامعه و ارزش ها و اصول ثابت آن را از بین می برد، تفاوت وجود دارد.

وی گفت : این اقدام، نقد به شمار نمی رود، بلکه سوء استفاده از آزادی مطبوعات در راستای منافع جریان هایی(در اشاره به گروه اخوان المسلمین) است که مترصد ضربه زدن به امنیت، ثبات و سلامت جامعه هستند.

کد خبر 560348

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha