پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۵ مهر ۱۴۰۱، ۹:۰۰

معاون میراث فرهنگی کرمانشاه خبر داد؛

فعالیت ۳۷۰۰ بافنده گیوه در شهرستان پاوه

فعالیت ۳۷۰۰ بافنده گیوه در شهرستان پاوه

کرمانشاه- معاون صنایع دستی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه از فعالیت بیش از سه هزار و ۷۰۰ بافنده گیوه در شهرستان پاوه خبر داد.

امین کوگانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بیشتر فعالیت‌های تولید گیوه در شهرستان پاوه به صورت اشتغال خانگی است.

وی با اشاره به تعداد گیوه‌های بافته شده طی نیمه نخست سال جاری، افزود: طی مدت مذکور بیش از ۲۸۲ هزار جفت گیوه در شهرستان پاوه بافته شده است.

معاون صنایع دستی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه ادامه داد: ارزش این تعداد گیوه‌های بافته شده ۸۸ میلیارد ریال است.

کوگانی با اشاره به فعالیت بیش از سه هزار و ۷۰۰ بافنده گیوه در شهرستان پاوه، خاطر نشان کرد: شهر نودشه در شهرستان پاوه به عنوان شهر ملی گیوه ایران شناخته شده است.

کد خبر 5603720

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha