پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۹ مهر ۱۴۰۱، ۸:۵۶

فرماندار عسلویه:

جزئیات اتفاقات روز گذشته در عسلویه/ وضعیت در منطقه عادی است

جزئیات اتفاقات روز گذشته در عسلویه/ وضعیت در منطقه عادی است

بوشهر- فرماندار شهرستان عسلویه با تشریح جزئیات اتفاقات رخ داده طی روز گذشته در پتروشیمی عسلویه گفت: وضعیت در این منطقه عادی است.

سید علی هاشمی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: صبح دیروز تعدادی از کارگران فعال در پتروشیمی مستقر در عسلویه یک «تجمع صنفی» داشتند که متأسفانه تعدادی از افراد فرصت طلب با نفوذ و سوءاستفاده از جمع کارگری، شعارهای هنجارشکنانه را سر دادند.

وی اضافه کرد: این افراد در ادامه اقدام به آتش زدن تعدادی از کیوسک‌های مستقر در این محدوده و همچنین برخی از سطل‌های آشغال کردند که با حضور و وساطت نیروهای امنیتی افراد پراکنده شده و تعدادی هم دستگیر شدند.

فرماندار شهرستان عسلویه با بیان اینکه اکنون رفت و آمد در این منطقه به شرایط عادی برگشته است، افزود: توصیه می‌کنیم که کارگران همچون گذشته اجازه به افراد معاند ندهند که به مطالبات کارگری آنها نفوذ کنند.

وی خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود کارگران عزیز اجازه ندهند که ضد انقلاب از این تجمعات صنفی سوءاستفاده کنند و شعارهای هنجارشکنانه سر دهند و یا اموال عمومی را تخریب کنند.

کد خبر 5606434

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha