۱۹ مهر ۱۴۰۱، ۱۳:۵۵

معاون اداری مالی وزارت علوم :

تخریب دانشگاه ها توسط چند شبکه رسانه ای خیالی باطل است

تخریب دانشگاه ها توسط چند شبکه رسانه ای خیالی باطل است

معاون اداری مالی وزار ت علوم گفت: دشمنان فکر کرده‌اند که می‌توانند دانشگاه‌ها را توسط چند شبکه رسانه‌ای تخریب کنند، که خیالی باطل است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم مراسم آغاز سال تحصیلی جدید در دانشگاه‌های استان مرکزی با حضور علی خطیبی، معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم در دانشگاه اراک برگزار شد و همچنین طی این مراسم خوابگاه شهید بابایی با زیربنای پنج هزار متر مربع و ظرفیت ۴۰۰ نفر و خوابگاه شهید فخری زاده نیز با زیربنای چهار هزار متر مربع و با ظرفیت ۴۱۸ نفر به بهره برداری رسید.

در این مراسم که رؤسا و اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های استان حضور داشتند، خطیبی اظهار داشت: یکی از اولویت‌های دولت سیزدهم بازگشایی دانشگاه‌ها است، زیرا بر اساس گزارش‌ها، آسیب‌هایی که بواسطه غیرحضوری بودن دانشگاه دانشجویان را تهدید می‌کند بیشتر از آسیب ویروس کرونا است.

وی افزود: دشمنان فکر کرده‌اند که می‌توانند دانشگاه‌ها را که این همه شهید در راه اسلام و انقلاب تقدیم کرده‌اند و نیز جمهوری اسلامی ایران را که به مقام زن اعتبار بخشیده، توسط چند شبکه رسانه‌ای تخریب کنند، که خیالی باطل است.

وی افزود: بخشی از هزینه‌هایی که پرداخت می‌کنیم هزینه استقلال، آزادی و آقایی در جهان است. امروزه شاهدیم که به برکت انقلاب اسلامی پنج کشور بزرگ دنیا به خاطر حل یک مسئله با ما مذاکره می‌کنند. کشورهای قدرتمند جهان دیگر برای ما جلسه تشکیل نمی‌دهند که در نهایت بگویند ایران چه کاری باید انجام دهد، بلکه ایران به عنوان یک قدرت بزرگ منطقه‌ای برای سرنوشت خود در مذاکرات شرکت می‌کند.

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت عتف تصریح کرد: دشمنان ایران اسلامی امروزه به واسطه تحریم‌ها و دشمنی‌ها حتی در پذیرش مقالات اساتید کشور مانع ایجاد می‌کنند و با این حال نتوانسته‌اند جلوی رشد علمی کشور را بگیرند و جمهوری اسلامی رتبه نخست علمی در منطقه و رتبه شانزدهم جهان در این عرصه را کسب کرده است.

خطیبی در خصوص جایگاه دانشگاه‌ها در کشور گفت: رئیس جمهور تاکید دارند که دانشگاه باید اتاق فکر دولت باشند و لذا دانشگاه‌ها باید در مسائل اساسی کشور راهگشا باشند.

وی در این راستا ادامه داد: به عنوان نمونه، سیاست ابلاغی دولت افزایش تولید گندم از ۱۱ میلیون تن به ۱۸ میلیون تن است. این در حالی است که میانگین تولید گندم در هکتار در کشور حدود دو و نیم تن و نرم جهانی آن سه و نیم تن است. با افزایش تولید گندم از دو و نیم تن در هکتار به سه تن در هر هکتار در کشور، تولید ۱۸ میلیون تن این محصول در کشور محقق می‌شود. از سوی دیگر در کشور ۴۲ دانشکده کشاورزی وجود دارد که اتفاقاً یکی از این دانشکده‌ها در دانشگاه اراک است و لذا باید از ظرفیت دانشگاه‌ها در افزایش تولید گندم استفاده کرد.

در ابتدای این مراسم، دکتر مجتبی ذوالفقاری گفت: به قول شهید بزرگوار قاسم سلیمانی، در تهدیدها فرصتی است که در خود فرصت‌ها نیست. وی ادامه داد: تمامی تهدیدهای دشمنان در سال تحصیلی جدید را می‌توان با تلاش مسئولان و دانشگاهیان به فرصت تبدیل کرد.

وی افزود: فرهنگ برگ برنده جمهوری اسلامی در دنیا است و باید تلاش کنیم با تجاری سازی فرهنگ، زمینه صادرات فرهنگ در کنار محصولات صنعتی و کشاورزی فراهم شود.

رئیس دانشگاه اراک خاطرنشان کرد: هیچکس همانند مسئولان نظام جمهوری اسلامی دلش برای مردم کشور نمی سوزد و مردم همانند گذشته اکنون نیز پشت سر مقام معظم رهبری تمامی توطئه‌های دشمنان را نقش بر آب می‌کنند.

وی در ادامه گفت: دانشجویان برخلاف چیزی هستند که دشمنان می‌خواهند و دل تمام مسئولان برای دانشجویان و دانشگاه می‌سوزد و آنان را دوست دارند.

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت عتف به همراه سایر مسئولین حاضر ضمن بازدید از خوابگاه‌ها با تعدادی از دانشجویان مستقر در این خوابگاه‌ها دیدار و گفتگو کردند

کد خبر 5606723

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha