پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ مهر ۱۴۰۱، ۱۸:۰۷

مشاور استاندار کرمانشاه در امور روحانیت:

قدرت ایران ناشی از وحدت، ایمان و اسلام است

قدرت ایران ناشی از وحدت، ایمان و اسلام است

کرمانشاه- مشاور استاندار کرمانشاه در امور روحانیت با بیان اینکه دشمن به دنبال تفرقه افکنی در جامعه است، گفت: قدرت ایران ناشی از وحدت، ایمان و اسلام است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حجت الله فاضلی بعد از ظهر سه شنبه در همایش علمای وحدت در استان کرمانشاه که با حضور علمای شیعه و اهل سنت در مجتمع بعثت برگزار شد، اظهار کرد: همه مردم استان کرمانشاه معتقد به وحدت و انسجام هستند که این مهم عاملی برای پیشرفت و توسعه است.

وی با اشاره به دسیسه‌های دشمنان برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی، گفت: امروز دشمنان هیچ اعتقادی به ارزش‌های اسلامی و اخلاقی ندارند و با بی اخلاقی اقدام به آتش زدن قرآن و برداشتن حجاب از زنان ایران اسلامی می‌کنند و همه قومیت‌ها و جریان‌های تجزیه طلب را برای آشوب در کشور به خدمت گرفته‌اند.

مشاور استاندار کرمانشاه در امور روحانیت تصریح کرد: امروز قوت ایران، قوت اسلام است و قوت اسلام نیز دقیقاً عامل قوت ایران است و اگر امروز ایران اسلامی حرفی برای گفتن دارد بواسطه داشتن ارزش‌های اسلامی و اخلاقی است.

فاضلی بیان کرد: اهداف تحمیلی دشمنان پوچ، مادی و زودگذر است و هدفی جز ضربه زدن به ملت‌های آزادیخواه در جهان ندارند.

وی با بیان اینکه امروز بزرگترین مبارزه با آمریکا و استکبار خدمت به مردم است، گفت: قدرت ایران ناشی از وحدت، ایمان و اسلام است و اگر امروز ایران اسلامی حرفی برای گفتن دارد بواسطه داشتن ارزش‌های اسلامی و اخلاقی است.

کد خبر 5607073

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha