پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ مهر ۱۴۰۱، ۱۲:۰۳

نماینده ولی فقیه در مازندران:

دشمن یکپارچکی ایران را هدف قرار داده است

دشمن یکپارچکی ایران را هدف قرار داده است

گرگان - نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: مردم باید مراقب باشند که دشمنان فقط به فکر ضربه زدن اسلام نیستد بلکه شاکله و یکپارچکی ایران را هدف قرار داده اند.


به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله سیدمحمدباقر محمدی لائینی پیش از ظهر چهارشنبه در نشست وحدت‌آفرین علمای شیعه و سنی در مرکز جامعه المصطفی گرگان، اظهارکرد: دشمنان و ایادی امپریالیسم که خود را در شمایل شیعه انگلیسی و یا سنی آمریکایی نمایان می‌کنند، همیشه در حال تلاش برای بزرگ‌نمایی برخی اختلاف نظرها میان مذاهب اسلامی هستند.

نماینده ولی فقیه در مازندران افزود: با وجود آنکه داشتن روحیه تقریبی و حسن ظن بین شیعه و سنی امری ارزشمند و قابل تقدیر است اما باید در میدان عمل، به سوی وحدت اجتماعی بین شیعه و سنی حرکت کنیم.

وی بیان کرد: همگرایی و هم صدایی در حوادث و تحولات اجتماعی مانند جنگ تحمیلی و دفاع از حرم نمونه بارز وحدت اجتماعی بین شیعه و سنی در جمهوری اسلامی ایران است که باید این رویه تقویت شود.

لائینی به وقایع اخیر کشور اشاره کرد و گفت: آنهایی که در حوادث اخیر اغتشاش و آشوب برپا کردند باید آگاه باشند که این مسیر از سوی استکبار جهانی هدف‌گذاری شده و آن‌ها باید با هوشیاری و بصیرت این توطئه‌ها را ناکام بگذارند.

نماینده ولی فقیه در مازندران عنوان کرد: مردم آگاه باشند که دشمن فقط به فکر ضربه زدن اسلام نیست بلکه شاکله و یکپارچکی ایران را هدف قرار داده است.

کد خبر 5607530

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha