به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ آنقی با اشاره به اینکه در حوزه کلاهبرداریها متوسط افزایش جرایم استان مرکزی نسبت به سطح کشور بالاتر است، اظهار کرد: عدم توجه به پرداخت نکردن بیعانه در معاملات یکی از مواردی است که مردم را در دام کلاهبرداران گرفتار میکند.
وی تأکید کرد: به شهروندان توصیه میشود هر جا صحبت از بیعانه شد احتمال کلاهبرداری را بدهند و از این امر اجتناب کنند.
رئیس پلیس فتای استان مرکزی با بیان اینکه مردم ابتدا کالای مورد نظر را مشاهده کنند، گفت: حدود ۴۳.۸ جرایم فضای سایبر در استان را کلاهبرداریها به خود اختصاص داده و در این خصوص افرادی زیادی نیز دستگیر شدهاند.
سرهنگ آنقی با بیان اینکه در حوزه کلاهبرداریها معمولاً اگر نکات کوچک مورد توجه مردم باشد در دام گرفتار نمیشوند، اضافه کرد: بعضی پلتفرمها مخصوص درج آگهی است بنابراین اعتماد کردن به افرادی که در این حوزه حضور دارند و درج آگهی میکنند معقول نیست.
رئیس پلیس فتای استان مرکزی ادامه داد: معاملات در فضای مجازی صرفاً برای آشنایی با کالا و فروشنده مدنظر داشته باشند و حتماً برای خرید کالا حضوری مراجعه کنند.
وی تاکید کرد: در ۶ ماهه اول امسال جرایم استان نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۹ درصد در فضای سایبر افزایش داشته که نسبت به میانگین کشوری نیز ۱۲ درصد بالاتر است.
نظر شما