۲۶ مهر ۱۴۰۱، ۲۰:۳۴

استاندار کرمانشاه مطرح کرد؛

ساماندهی هزینه‌های اوقاف کرمانشاه با ایجاد سامانه الکترونیکی

ساماندهی هزینه‌های اوقاف کرمانشاه با ایجاد سامانه الکترونیکی

کرمانشاه- استاندار کرمانشاه با اشاره‌ به اینکه برخی افراد از چند نهاد حمایتی کمک دریافت می کنند، گفت: هزینه‌های اوقاف کرمانشاه باید با ایجاد یک سامانه الکترونیکی ساماندهی شود.

به گزارش خبرنگار مهر، بهمن امیری مقدم استاندار کرمانشاه بعد از ظهر سه‌شنبه در نشست شورای اداری اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه از خدمات رسانی مجموعه اوقاف به زوار حسینی در ایام اربعین تجلیل و اظهار کرد: بازگشایی مرز خسروی و تردد زوار حسینی علاوه بر ایجاد یک نشاط معنوی در فضای استان به رونق اقتصادی و به ویژه شهر قصرشیرین بسیار کمک کرد به گونه‌ای که رونق ایجاد شده حتی از ایام عید نوروز هم بیشتر بود.

وی با بیان اینکه بیش از ۸۰ درصد زوار مرز مهران از شهر کرمانشاه می‌گذرند، افزود: خوشبختانه مهمان‌نوازی کرمانشاهی‌ها از زوار اربعین بسیار شایسته بود و همه از آن رضایت داشتند.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: سنت وقف در آئین اسلام جایگاه بسیار والایی دارد و ثواب اخروی این موقوفات برای واقف تا ابد جاری است.

امیری مقدم با تاکید بر اینکه مجموعه اوقاف باید تلاش کند کمک‌ها، بسته‌های کمک معیشتی و اهدایی به دست افراد مستحق برسد، گفت: برخی افراد با ایجاد ارتباط، همزمان از چند مرکز مانند بهزیستی، کمیته امداد و اوقاف و … کمک دریافت می‌کنند در حالی که برخی از افراد نیازمند از این حمایت‌ها بی نصیب هستند.

وی ادامه داد: یکی از راهکارها ایجاد سامانه الکترونیکی برای شناسایی فرد کمک گیرنده و ساماندهی صحیح کمک‌های دستگاه‌های حمایتی است.

استاندار کرمانشاه بر لزوم فرهنگ سازی و اطلاع رسانی در زمینه وقف و فعالیت‌های این حوزه تاکید کرد و گفت: باید با تشویق مردم به ارائه اطلاعات موقوفات شناسایی نشده امکان شناسایی و احیای دوباره آن‌ها را فراهم کرد.

امیری مقدم بر ضرورت برنامه‌ریزی مدون از سوی اوقاف، تاکید کرد: این مجموعه باید در زمینه کمک‌های حمایتی به حوزه‌های مختلف، نحوه هزینه درآمد حاصل از موقوفات و برگزاری نشست‌های قرآنی، گزارش عملکرد خود را به مردم ارائه کند.

وی تاکید کرد: ستاد عملیاتی پیگیری موقوفات استان کرمانشاه باید تشکیل شود و این ستاد مشخص کند چه میزان موقوفه در استان داریم و در هر شهرستان چه تعداد از این موقوفات زیر نظر اوقاف اداره می‌شود.

استاندار کرمانشاه با تاکید بر اینکه بقاع متبرکه باید کانون ترویج فرهنگ مشارکت در امور خیریه باشند، گفت: باید با محوریت بقاع متبرکه، فرهنگ مشارکت در امور خیر در میان مردم را ترویج کرد و اگر اطلاع رسانی مناسبی در مورد کارهای صورت گرفته انجام شود بی گمان مردم استقبال خواهند شد.

وی همچنین خواهان کمک به برگزاری کلاس‌های قرآنی در محلات شد و بیان کرد: اداره اوقاف رونق فعالیت‌های قرآنی در منازل را جز اولویت‌های کاری خویش قرار دهد.

امیری مقدم گفت: برگزاری مسابقات قرائت قرآن در سطح ملی و بین المللی در استان کرمانشاه به تقویت فضای معنوی و تشویق جوانان برای گرایش بیشتر آنها به معنویات کمک می‌کند.

وی همچنین خاطرنشان کرد: اسناد اوقافی جنبه تاریخی دارند و باید به بهترین شکل ممکن نگهداری شوند و با انتشار در قالب یک کتاب در دسترس عموم قرار گیرند.

وی همچنین تاکید کرد: بقعه سید فاطمه باید به یک مرکز فرهنگی و دینی پویا و فعال در مرکز کلانشهر کرمانشاه تبدیل شود.

کد خبر 5612075

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha